Setari Cookie-uri

Cu ce te intampina toamna in AFI Palace Cotroceni

Toamna bate la usa cu proiecte noi, dar distractia si buna dispozitie nu se opresc.

comunicat de presa

afi palace cotroceni

AFI Palace Cotroceni s-a pregatit temeinic pentru noul sezon si isi asteapta vizitatorii cu multe surprize: o noua oportunitate de entertainment unica in Romania- parcul de aventura indoor, AFI Aventurier, premii si rechizite pentru noul an scolar, precum si cele mai recente colectii de fashion in magazine.

Distractia se muta in AFI Palace Cotroceni!

Odata cu venirea toamnei AFI Palace Cotroceni da startul la si mai multa distractie. Pe 1 septembrie a fost deschis cel mai mare parc de aventura dintr-un mall din Europa, cu oportunitati pentru toata familia. Cei mici, dar si cei mari isi pot pune curajul la incercare pe traseele din parcul de aventura, pe tiroliana de 110 m sau chiar pedaland pe bicicleta de pe sarma, la peste 20 de metri inaltime.

Putina adrenalina nu strica nimanui in sezonul rece!

La deschiderea parcului de aventura a avut loc prima prezentare de moda pe tiroliana din Romania, unde au fost expuse noile colectii toamna-iarna ale brandurilor Stefanel si Tezyo.

Parcul este dotat cu cele mai performante sisteme de siguranta, care asigura utilizatorul in permanenta.
Distractia poate continua impreuna cu cei dragi la Cinema City, la patinoar, in roller coaster sau la arena Laser Maxx.

Inceputul scolii e... Cool Destul!

La inceputul scolii AFI Palace Cotroceni le spune copiilor, dar si adultilor ca sunt Cool Destul atunci cand iau propriile alegeri.

Citește și:

In plus, in magazine elevii pot gasi in continuare oferte avantajoase pentru haine si rechizite.

Noile colectii toamna-iarna

Shoppingul pentru noul sezon poate sa inceapa, pentru ca magazinele din AFI Palace Cotroceni au introdus deja cele mai recente colectii de fashion, de la imbracaminte si incaltaminte, pana la accesorii. Brandurile tin pasul cu noile tendinte toamna- iarna din 2016, astfel incat oricine isi doreste sa fie la moda sa poata face alegerile perfecte.

Stefanel, Tezyo, Meli Melo, ECCO, Bigotti sau BSB sunt doar cateva dintre magazinele care te pregatesc sa fii in trend in sezonul rece.

Toamna incepe in forta, la AFI Palace Cotroceni!

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.