Setari Cookie-uri

Move On Fitness Planet - Editia III

Misiunea noastra de a impartasii cele mai bune cunostinte despre fitness continua, asa ca, va asteptam inca o data pe draga noastra planeta MOVE ON.

comunicat de presa

Ready to go: continuam sa ne tinem de promisiune si sa luptam pentru o industrie fitness mai calitativa si mai mare. Misiunea noastra de a impartasii cele mai bune cunostinte despre fitness continua, asa ca, va asteptam inca o data pe draga noastra planeta MOVE ON.

Si editia aceasta contam pe prezenta unora dintre cei mai renumiti instructori internationali din intreaga lume, precum Carlos Ramirez, Anastasia Alexandridi, Sasa Nocerino, superstarul Alexander Fomin sau Vitaly Voznyuk, dar si o multime de nume mari din Romania.

Fomin este unul dintre regii coregrafiei din zilele noastre, in timp ce Vitaly este un instructor cu o orientare de 360 grade si promite pentru aceasta conventie o clasa unica de Les Mills Super Training.
Cu dragoste si pasiune am organizat si partea de dans, de care se va ocupa Anastasia Alexandridi, renumita pentru stilul puternic de predare, carisma si pasiunea cu care isi face meseria.

La capitorul Functional Training ii vom avea alaturi de noi pe Vitaly din Rusia, dar si super echipa noastra: Anca Bucur finalista la Les Mills SUPERSTAR 2015 si Miss Fitness Univers de trei ori consecutiv, Kiki Constantinescu - primul Presenter International de Fitness din Romania, Iulian Panait si Andreea Pavel doi dintre cei mai buni instructori Les Mills Instructors din Balcani, si nu in ultimul rand pe Peter Ambjorn, creierul din spatele Les Mills Romania. Omul care a facut posibila expansiunea acestor programe umitoare in World Class Romania si apoi in toata tara.

Iubitorii de clase "mind and body", vor putea participa la clase de Yoga sau Pilates. Pentru cei interesati sa se alature unei clase de Hatha Yoga, trebuie sa stie ca acestea vor fi conduse de profesori pregatiti in India si Romania, toti certificati Yoga Alliance USA. Partea de Pilates va fi coordonata exclusiv de echipa Move On Pilates Academy.

Mai mult de atat, Anastasia Alexandridi vine sa va impartaseasca din experientele pe care le-a acumulat pe cele mai prestigioase scene din lume, printr-un workshop de dans pe care il va sustine Duminica, 2 Octombrie la World Class Moving. Cei interesati vor putea invata pasi si miscari deosebite, combinatii interesante si coregrafii speciale. Este o ocazie deosebita sa dansati alaturi de unul dintre cei mai reumuti presenteri internationali din lume.

Citește și:

Daca esti instructor de aerobic si iti doresti sa fii pe scena alaturi de unii dintre cei mai renumiti instructori din intreaga lume, acum este sansa ta. Anastasia Alexandridi, Alexander Fomin, Carlos Ramirez, Kiki Constantinescu, Cristina Neacsu si Isabela Lacatus isi cauta ”shadow” pe scena conventiei internationale Move On Fitness Planet.

Daca te tenteaza aceasta propunere, tot ce trebuie sa faci este ne trimiti o poza cu tine, prin care sa ne dovedesti ca tu esti cel care merita sa fie pe scena.

REGULA ESTE SIMPLA: pe pagina noastra de Facebook ,https://www.facebook.com/move.on.romania/?fref=ts vei gasi o postare despre concursul "Danseaza cu mine". Tu va trebui sa adaugi fotografia ta ca si comentariu la postarea respectiva, in care sa specifici numele presenterului/presenterilor alaturi de care iti doresti sa fi pe scena.

Clasele puse la bataie vor avea loc dupa urmatorul program:

Sambata – 01 Octombrie 2016
09:00 – 09:50 Alexander Fomin – Let’s start DANCE (sala I)
10:00 – 10:50 Kiki Constantinescu – Step Queen (sala I)
11:00 – 11:50 Anastasia Alexandridi – The Diva Dance (sala I)
17:00 – 17:50 Isabela Lacatus – Bosu X-treme (sala I)

Citește și:

Duminica - 02 Octombrie 2016
09:00 – 09:50 Carlos Ramirez – The Dance Master (sala I)
11:00 – 11:50 Cristina Neacsu – Dance, Dance, Dance (sala I)

  • Daca vrei sa participi la concurs trebuie sa fii deja inregistrati la conventie
  • Trebuie sa fi absolvent al unui curs de "Instructor de Aerobic", respectiv "Bosu" (dupa caz)
  • Ai voie sa postezi numele mai multor instructori la aceeasi poza

Perioada de desfasurare a concursului este 16 – 25 septembrie 2016. Extragerea va fi facuta in 26 septembrie, va fi filmata si postata pe pagina de Facebook Move On Fitness Education.

Acestea sunt doar cateva din motivele pentru care te asteptam sa vi alaturi de noi la editia a treia a conventiei internationale Move On Fitness Planet. Accepta provocarea si vino sa impartasesti alaturi de noi pasiunea pentru antrenament si miscare.

Mai multe detalii despre conventie, presenteri si program, aici: https://bit.ly/29TKvJ0

Conventia are lor Sambata si Duminica, 1-2 Octombrie, la Hotel CARO,iar pretul este de 250 Ron pentru cele doua zile.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.