Setari Cookie-uri

Saint-Gobain: Descopera istoria viitorului

An dupa an, Saint-Gobain, prin materialele sale inovatoare, are un impact major asupra istoriei constructiilor

comunicat de presa

saint gobain

An dupa an, Saint-Gobain, prin materialele sale inovatoare, are un impact major asupra istoriei constructiilor si permite crearea si realizarea unor cladiri cu adevarat unice. Inca din 1665 compania s-a dezvoltat si a prosperat, chiar si in timpul unora dintre cele mai marcante revolutii politice, sau industriale, sau al unor razboaie, totul datorita puterii sale de adaptare si spiritului antreprenorial. Astfel, Saint-Gobain si-a lasat amprenta asupra celor mai importante repere arhitecturale si istorice ale omenirii.

In prezent, Saint-Gobain are fabrici in 66 de tari de pe cinci continente, unde peste 170.000 de angajati impartasesc aceleasi valori, si, chiar daca apartin altor culturi decat celei franceze, acestia se simt inspirati de istoricul impresionant al companiei. Una dintre cele mai importante valori ale Saint-Gobain, si anume aceea ca inovatia transforma lumea, este motivul principal al evolutiei constante a companiei in ultimii ani, care intotdeauna furnizeaza cele mai potrivite produse si solutii pentru orice tip de constructie.

Citește și:

“Traditional, fabricile reprezinta un reper fundamental in cronologia evolutiei Saint-Gobain: acesta este locul in care traditiile, inovatiile si prioritatile converg. Este suficient sa numesti o tara si, cu siguranta, compania are o fabrica foarte cunoscuta la nivel local. Mai mult, Saint-Gobain si-a lasat amprenta asupra multor natiuni, prin contributia importanta avuta la construirea unora dintre cele mai emblematice structuri arhitecturale” declara Constantin Hariton, Delegat General Adjunct al Grupului Saint-Gobain din Romania.

Pasiunea companiei pentru tehnologie, industrie si cercetare a condus la realizarile majore pe care le vedem in prezent, in contextul in care, la origini, Saint-Gobain era un producator de oglinzi, dar care s-a transformat in timp intr-un grup cu un portofoliu de produse extrem de larg si versatil.

Citește și:

Peste tot in lume, Saint-Gobain a avut o contributie semnificativa pentru a oferi intregii lumi cladiri cu arhitectura unica, palate, muzee noi sau renovate, spectaculoase cladiri administrative si de birouri, constructii sportive, poduri impresionante si multe altele. Printre cele mai semnificative realizari se numara Sala Oglinzilor a Palatului Versailles, oglinzile fiind o comanda directa a Regelui Ludovic al XIV-lea si stand la originea crearii Manufacturii Regale a Sticlei, adica chiar a Saint-Gobain-ului. Chiar si in prezent, Sala Oglinzilor este recunoscuta drept unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din lume.

De la furnizarea sticlei pentru vase celebre precum “Normandie” in 1935 si pana la echiparea cu acelasi material a celei mai mari nave de croaziera, “Oasis of the sea”, sau a unor aeroporturi precum Orly, si pana la centre radio precum “The Maison de la Radio in Paris”, muzee – “Louvre”, stadioane, magazine de moda, spitale, scoli sau centre de afaceri, sau chiar si a Rover-ului Curiosity care a pasit pe Marte – toate acestea sunt numai cateva exemple de edificii care poarta marca Saint-Gobain.

Citește și:

Cum a reusit compania sa depaseasca perioadele dificile? Prin insusi spiritul Saint-Gobain: ideea de apartenenta la o familie numeroasa. Acest sentiment persista si astazi, dar intr-o forma noua: o afinitate intre Grup si angajati, care s-a adancit in momentul in care Saint-Gobain si-a extins operatiunile. Chiar daca familia s-a dezvoltat considerabil, spiritul de echipa si nevoia de protectie a binelui comun s-au dezvoltat armonios.

Care sunt planurile companiei pentru viitorul apropiat?

Cunoscuta drept una dintre cele mai prietenoase companii cu mediul inconjurator, Saint-Gobain se pozitioneaza printre cei mai importanti investitori greenfield din lume. Astfel, dezvoltarea de proiecte, produse si solutii durabile sau tehnologii inovatoare sunt cele mai importante obiective pentru companie. Proiectele Saint-Gobain reprezinta o sursa inepuizabila de inspiratie si un motiv pentru a avea incredere ca viitorul apartine unui cadru sustenabil, eficient din punct de vedere energetic, in care mediul inconjurator reprezinta unul dintre cele mai importante elemente.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.