Setari Cookie-uri

Hidratare cu stil, marca La Fantana

Liderul serviciilor integrate de apa si cafea din Romania intra din aceasta toamna pe piata apei imbuteliate cu La Fantana – apa de izvor, in versiunile plata si carbogazificata.

Advertorial

La Fantana – Apa de izvor este extrasa din Mitrovo Polje, Serbia, o regiune muntoasa de pini si stejari, incadrata de masivi de pana la 2.000 m, departe de aglomerari urbane si zone industriale. Izvorul este bine protejat in adancuri de straturi de marmura formate acum peste 100 de milioane de ani. La Fantana – apa de izvor are un gust neutru si placut, iar prin compozitia sa echilibrata de minerale este recomandata pentru consum zilnic.

Ceea ce face remarcabila aceasta apa este ambalajul – o prezenta de o eleganta discreta, aproape sobra. Tocmai aceste calitati, supletea demna si distinctia, o vor scoate in evidenta. Este o forma de reprezentare care iti permite proiectia propriilor standarde. Iar ca mijloc de curtoazie si ospitalitate, poate fi un argument tacit de valorizare fata de oaspetii, partenerii si clientii tai deopotriva.

Este apa care ”da bine” pe birou – fie ca vorbim despre cel de la serviciu, din sala de intalniri, de cea de conferinte sau, bineinteles, de acasa.

Este primul produs ambalat la PET al companiei la Fantana, ce-si completeaza astfel un portofoliu bogat de solutii si servicii de hidratare – watercoolere cu apa la bidon, purificatoare, apa de izvor la cutie si ionizatoare pentru apa alcalina, apa acida si apa purificata pentru consum curent.

Cu acest produs, La Fantana raspunde asteptarilor celor care-si doresc un plus de distinctie in imaginea publica – pentru ei si/sau pentru compania lor.

La Fantana – apa de izvor este prezentata in versiunile plata si carbogazoasa in sticle de plastic de 0,5 litri si poate fi achizitionata pe baza de comanda minima, care va fi livrata la adresa indicata. Vizitati lafantana.ro pentru mai multe informatii despre produs si achizitionarea acestuia.

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.