Setari Cookie-uri

Floarea de Colt a lansat cel mai mare Beauty Palace din Romania

Saptamana trecuta a fost lansat in Bacau cel mai mare spatiu dedicate frumusetii de top.

comunicat de presa

Beauty Palace

Saptamana trecuta a fost lansat in Bacau cel mai mare spatiu dedicate frumusetii de top. Beauty Palace by Floarea de Colt si-a deschis portile alaturi de partenerul Top Line si de vedete precum Anca Turcasiu, Giulia sau Ilinca Obadescu.

In cadrul spatiului exclusivist al Beauty Palace-ului, participantii au avut ocazia sa descopere tehnologii de ultima generatie in industria frumusetii, dar si produse de marca, preferate de vedetele de la Hollywood. LPG, Soprano Ice, Guinot, Moroccanoil, Goldwell, Joico, Kryolan, CND si OPI sunt brandurile pe care le pune locatia la dispozitia clientilor.

“Inca de acum 20 de ani, de cand am lansat conceptul Floarea de Colt, ne-am impus obiective inalte, pe care le-am atins pas cu pas. Toate acestea le-am facut din dragoste pentru fumusetea romancelor, considerate printre cele mai frumoase de pe mapamond. Acest Beauty Palace este cadoul nostru pentru romanii din toata tara, care-si doresc sa aiba grija de frumusetea lor, in toate sensurile: fie ca este vorba de hairstyling, nail, make-up, ingrijire faciala sau corporala. Ne dorim ca la Beauty Palace by Floarea de Colt sa lansam tendinte in culoare si make-up si sa dam ora exacta in domeniul frumusetii. Multumim partenerului Top Line pentru sustinere, in frunte cu dl Panos Kesoudis, care a pus suflet in organizarea acestui eveniment”, a declarant Liliana Higiu, owner Beauty Palace by Floarea de Colt.

Citește și:

Vedetele au tinut sa laude initiativa investitorilor de a crea un astfel de spatiu in Bacau, Giulia s-a dovedit incantata de brandurile de styling, iar Anca Turcasiu a apreciat tratamentele de intretinere corporala si faciala. Evenimentul s-a incheiat cu o prezentare de moda, cu rochii marca Mihaela Drafta, in cadrul careia, pentru fiecare model, s-au creat propuneri de make-up si hairstyling de catre specialistii Floarea de Colt.

Kilometrul zero al frumusetii se afla acum la Bacau. Va invitam sa il descoperiti!

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.