Setari Cookie-uri

Prelungeste viata firului de par si incurajeaza-i cresterea cu NEOPTIDE HOMME

Inovatie in combaterea caderii parului!

comunicat de presa

Pierderea parului la barbati este foarte des intalnita si totodata cea care da mari batai de cap… Caderea cronica sau alopecia androgenetica afecteaza 1 din 2 barbati* in timpul vietii si se identifica atunci cand pierderea a mai mult de 150 de fire este perceptibila pe haine si perna, pe parcursul a 6 luni.

Fiind o premisa a calvitiei, alopecia androgenetica este cauzata de schimbari hormonale si mostenire genetica. neoptide

Anul 2016 a reprezentat o adevarata revolutie in ingrijirea parului pentru laboratoarele DUCRAY. Dupa 15 ani de cercetare, am dezvoltat un produs unic ce actioneaza asupra celor 3 factori determinanti in alopecia androgenetica: vascular, hormonal si WNS (decoperit de cercetatorii Ducray).

Lotiunea impotriva caderii cronice a parului NEOPTIDE HOMME este un tratament eficient inca de la primele stadii ale caderii parului la barbati si este o solutie pentru incetinirea procesului de calvitie.

Inovatia brevetata - un duo de ingrediente active inovative: peptidoxil-4 si monolaurina - regleaza ciclul de crestere al parului si prelungeste viata firului de par, pastrandu-i densitatea. Textura este usoara, non-grasa, absorbtia se realizeaza rapid, iar dozarea este simpla. Fara parabeni si fara conservanti.

Mod de utilizare: se pulverizeaza zilnic de 9 ori in zona afectata, masandu-se usor pentru a facilita absorbtia lotiunii (nu se clateste). Pentru cele mai bune rezultate, recomandam urmarea tratamentului minimum 3 luni (un singur produs este suficient pentru intreaga perioada).

Un test realizat pe 48 de barbati cu alopecie androgenetica pe a avut un grad de eficienta in cazul a 90% dintre subiecti, care au observat rezultate dupa 3 luni de folosire, iar 98% dintre acestia au fost multumiti de proprietatile cosmetice ale produsului.

Citește și:

Pentru o ingrijire complementara, propunem suplimentul alimentar Anacaps tri-ACTIV (ce intareste parul si unghiile cu doar o capsula/zi), precum si Samponul-crema stimulator Anaphase (utilizat frecvent, acesta intareste firul de par si ofera volum, pregatind scalpul pentru aplicarea lotiunilor).

Produsele NEOPTIDE HOMME se pot gasi in farmacii.

Vizionare placuta


Kudika
3 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.