Setari Cookie-uri

Dans pentru toata lumea!

Totul a inceput cu Dans, asa ca de Dans vom avea parte.

comunicat de presa

Ducem mai departe succesul urias al evenimentului D-DAY din anii trecuti, avand alaturi de noi cei mai cunoscuti Presenteri Internationali ai acestui moment.

Fiecare Masterclass va fi urmat de o scurta prezentare facuta personal de fiecare Presenter, fiecare profesor isi va dedica cateva momente pentru a interactioana cu tine. Ne vom explica "reteta", felul nostru de a intelege coregrafia si vom impartasi cateva "secrete" si tips-uri. Verifica programul si pregateste-te sa ne distram impreuna.

Cei mai cunoscuti presenteri internationali de dans ai momentului, dar si unii dintre cei mai buni romani din aceasta industrie, vin in fata ta in 27 Noiembrie, la cea mai tare conventie de dans din aceasta toamna: D-DAY 2016

Daca vrei sa cunosti si o alta perspectiva a dansului, accepta provocarea si inscrie-te la clasele lui Sasha Oshkin - presenter international de street dance, coregraf, actor si model, la clasele lui Gil Lopes - unul dintre cei mai renumiti si apreciati presenteri din intreaga lume sau la clasele lui Per Markussen - unul dintre cei mai aclamati presenteri de astazi si principalul reprezentant al Tarilor Scandinave in industria internationala.

Citește și:

Alaturi de ei vor fi pe scena si cei mai buni romani la acest capitol. Kiki Constantinescu si Gabriel Ghita, primii Presenteri Internationali din Romania, dar si Andrei Raschitor, un nou talent in fitness-ul romanesc.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina evenimentului.

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.