Setari Cookie-uri

Mega Sarbatori, la Mega Mall: Targ de Craciun 100% romanesc

Atmosfera de sarbatoare s-a instalat in Mega Mall!

comunicat de presa

Atmosfera de sarbatoare s-a instalat in Mega Mall! Centrul comercial celebreaza cea mai frumoasa luna din an si le ofera clientilor unele dintre cele mai speciale momente, in spiritul Sarbatorilor de Iarna. Targ de Craciun, spectacole interactive, ateliere de creatie pentru copii, momente muzicale si Christmas Sales Weekend sunt doar cateva dintre surprizele de care se pot bucura toti cei care vor trece pragul centrului comercial in aceasta luna.

Targul de Craciun pentru cadouri inspirate

Cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi se gasesc la Targul de Craciun, din cadrul Mega Mall. Targul se desfasoara la nivelul -1 si aduce laolalta creatori contemporani, producatori traditionali si artizani handmade care, prin talentul lor, le vor oferi vizitatorilor posibilitatea de a surprinde persoanele dragi cu un produs 100% romanesc.

Citește și:

Acestia vor putea alege dintr-o varietate bogata de produse, de la decoratiuni handmade, ornamente pentru brad si aranjamente de Craciun, vase din ceramica, lumanari de Craciun, gablonturi, fulare si papioane pana la cutii de cadouri, hartie de impachetat, accesorii din material textil, produse de beauty din ingrediente naturale, sapunuri 100% naturale din uleiuri vegetale pure si uleiuri esentiale si dulciuri delicioase (turta dulce, cozonac, chec, pasca, briose, cake pops, dulceturi si sucuri de fructe, ciocolata cu diverse fructe, nuci si miere).

De 1 Decembrie, petrecem romaneste

Ziua Nationala a Romaniei este marcata de Mega Mall printr-o serie de actiuni in spiritul romanesc. Ansamblul folcloric Doinita va incanta publicul cu un program folcloric inspirat din toate zonele tarii si ii va invita pe cei dornici sa li se alature si sa danseze hora, sarba, Perinita sau Brasoveanca. Atmosfera de sarbatoare va fi continuata de o solista de muzica populara, care va sustine un recital live format din piese de petrecere inspirate din intreaga tara. In plus, Mega Mal va surprinde participantii si va oferi 20 de cosuri Zimbria pline cu bunatati pentru intreaga familie si 200 de cozonacei Sweet by MarVio.

Citește și:

Sezatoarea Foto le va oferi clientilor ocazia unei amintiri pe care o vor putea impartasi cu toti prietenii lor. Acestia vor face fotografii imbracati in piese de port popular, intr-un decor inspirat din traditiile romanesti, si toate fotografiile vor fi uploadate pe pagina de Facebook Mega Mall. Mai mult, pe parcursul zilei de 1 decembrie, se va desfasura o expozitie de costume populare autentice.

Doamnele si domnisoarele vor avea oportunitatea sa se transforme intr-o adevarata mandra de pe vremuri. Coafura de Mandra Faina este un serviciu de impletit in stilul traditional romanesc si va incanta clientele cu cele mai frumoase coafuri.

Mega Craciun de poveste


Mega Mall a pregatit o serie de evenimente dedicate celor mici. In zilele 3, 4, 10, 11, 18, 21, 22 si 23 decembrie, in intervalul orar 17-20, la nivelul 2, copiii sunt asteptati sa ia parte la activitati care mai de care mai interesante: ateliere de creatie in cadrul carora vor confectiona clopotei, ghetute pentru Mos Nicolae, coronite colorate si braduti ornamentali, spectacole cu ratuste muppets, teatru de umbre, momente de dans pe anumite coregrafii, precum dansul fulgilor de nea, dansul Elsei si dansul lui Olaf, expozitii de picturi, karaoke si concursuri haioase.

Pe 10 decembrie, Mosul va ajunge in Mega Mall in sania sa rosie trasa de cei doi reni ai sai. Cu aceasta ocazie, clientii vor avea marea surpriza sa intalneasca doi reni adevarati. Alaiul lui Mos Craciun, format din 4 actori insotiti de instrumente muzicale, tobe si trompete, vor porni apoi prin mall pentru a anunta startul evenimentului. Incepand cu aceasta zi, pana la finalul seriei de evenimente, micutii participanti vor avea parte zilnic de spectacole interactive cu tematica „Multumesc, Mos Craciun!”, „Harta magica a Craciunului”, si „Sa salvam Craciunul”.

Un weekend de reduceri

Christmas Sales Weekend debuteaza pe 14 decembrie cu evenimentul mult asteptat de Shopping Night, cand magazinele partenere vor fi deschise pana la ora 24:00. In plus, pe baza bonului de cumparaturi emis dupa ora 22:00, fiecare client va primi gratuit o bautura. Nu vor lipsi nici promotiile speciale oferite de magazinele din Mega Mall, iar atmosfera va fi intretinuta de un Dj.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.