Rezolutiile noului an: O minte relaxata si un corp tonifiat prins dans

Rezolutiile noului an: O minte relaxata si un corp tonifiat prins dans

5 motive pentru care in 2017 trebuie sa iei lectii de dans la Arthur Murray Bucuresti

3. Dansul inseamna stima si incredere de sine la cote ridicate
Prin dans sunt invinse o multime de temeri “sociale”, inhibitiile dispar, iar dansatorul devine din ce in ce mai relaxat cu privirile publicului. Frumusetea dansului este data de puterea de a exprima liber fiecare sentiment, fara ca oamenii din jur sa aiba prejudecati. Studioul de dans Arthur Murray asigura un mediu liber, relaxat, in care studentii si profesorii se simt ca intr-o familie.

4. Prin dans se creeaza conexiuni puternice cu partenerul de viata
Echipa Arthur Murray recomanda dansurile pasionale, atat pentru cuplurile tinere, cat si pentru cele cu „experienta”. Dansurile pasionale transmit cele mai intense trairi, incepand cu muzica, care este factorul principal al emotiei, pana la conexiunea creata cu partenerul de dans. Un top al celor mai pasionale dansuri latino mentionam tangoul, rumba si bolero. Aceste trei dansuri sunt o imbinare complexa intre fluiditatea aparte a miscarilor, ritmul senzual al muzicii si libertatea de a pune propria amprenta asupra coregrafiilor.

5. Dansul dezvolta abilitatea de multitasking
Dansul dezvolta o calitate extrem de importanta a zilelelor noastre-multitasking-ul. Traim in era vitezei, iar abilitatea de a te putea concentra pe mai multe planuri este o calitate foarte apreciata, asadar prin dans se poate ajunge la a detine aceasta indemanare. Invatarea unei coregrafii presupune punerea in miscare a tuturor resurselor, adica a calitatii de multitasking, pentru a putea imbina: tehnica pasilor, ritmul muzicii si fluidatea miscarilor.

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2017
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri