Setari Cookie-uri

Ce mai face Catalin?

Catalin este singurul interpret care s-a calificat in finala Eurovision cu doua piese, o realizare importanta pentru un debutant! Ambele melodii se regasesc pe albumul sau Megastart si s-au bucurat de sustinerea publicului si a juriului deopotriva.

Catalin este singurul interpret care s-a calificat in finala Eurovision cu doua piese, o realizare importanta pentru un debutant! Ambele melodii se regasesc pe albumul sau Megastart si s-au bucurat de sustinerea publicului si a juriului deopotriva.

In prima semifinala, Catalin a interpretat piesa When We’re Together (muzica si text Marius Moga). In urma televoting-ului si a jurizarii, piesa s-a calificat pe pozitia a treia in topul celor 6 piese intrate in finala.

In cea de-a doua semifinala, piesa interpretata de Catalin, Run Away (muzica si text Radu Bolfea, Marcel Botezan si Sebastian Barac), a obtinut 206 puncte, calificandu-se tot pe pozitia a treia in topul celor 6 piese intrate in marea finala de pe data de 23 februarie. Run Away a convins un numar mai mare de telespectatori, primind un numar mai mare de voturi decat cele obtinute de artist in prima semifinala.

Dupa semifinala de sambata, echipa Universal Music Romania si Catalin au luat hotararea de a retrage una dintre cele doua piese calificate. Piesa cu care Catalin ca concura in finala este Run Away.

La baza acestei decizii a stat in primul rand optiunea publicului, piesa Run Away primind mai multe voturi din partea telespectatorilor decat piesa When We’re Together. Catalin si-a dorit foarte mult sa tina cont de parerea fanilor sai, care au comentat intens ambele piese si pe site-ul artistului, www.catalin.umusic.ro.

S-a avut in vedere si recomandarea de a avea o piesa... “catchy” in semifinala pe care Romania trebuie sa o sustina la Belgrad. Astfel, a fost aleasa piesa cea mai ritmata dintre cele doua. Se poate spune ca a castigat show-ul.

“Va multumesc mult tuturor celor care mi-ati fost alaturi in aceste doua semifinale si va rog sa ma urmariti si sa ma votati si sambata seara, 23 februarie, cand se va alege piesa care va reprezenta Romania la Eurovision 2008. Eu am ales sa merg mai departe cu piesa Run Away, deoarece am vazut ca telespectatorilor le-a placut mai mult aceasta piesa. Le multumesc pe aceasta cale atat celor care au votat When We’re Together, cat si celor care au sustinut piesa Run Away. Deasemenea as vrea sa multumesc si membrilor juriului, care au apreciat piesele pe care le-am interpretat”, declara Catalin.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.