Setari Cookie-uri

Ce mai face Catalin?

Catalin este singurul interpret care s-a calificat in finala Eurovision cu doua piese, o realizare importanta pentru un debutant! Ambele melodii se regasesc pe albumul sau Megastart si s-au bucurat de sustinerea publicului si a juriului deopotriva.

Piesa Run Away a trezit foarte multe de reactii pozitive in randul fanilor lui Catalin. Unul dintre ei, Stefan Mihai, a indragit-o atat de tare incat a decis sa inregistreze un cover dupa ea. Si dupa ce l-a inregistrat l-a si postat pe youtube.com unde se pare ca este un succes, fiind deja vizitat de aproape 2000 de utilizatori.

Catalin a fost foarte placut impresionat de initiativa lui Mihai si a decis sa il invite pe acesta la una dintre repetitiile de la TVR. Si astfel Mihai s-a pornit la drum, el fiind tocmai din Bacau. Ajuns la Bucuresti direct la TVR, Mihai a fost intampinat de Catalin si de cele 5 fete care ii sunt lui alaturi in aceasta piesa: Alexandra (chitara), Teo (clape), Oana (tobe), Paula si Laura (backing vocal).

Mihai a vazut ce inseamna repetitiile si cat de mult se lucreaza pentru ca un show live sa fie cu adevarat reusit! Dupa repetitii Catalin l-a invitat pe Mihai la o cafenea unde au stat de vorba. Dupa intalnirea dintre cei doi, Mihai a ajuns la concluzia ca viata de artist nu este chiar atat de simpla cum si-o imagina el si ca este nevoie de multa munca pentru ca ceea ce se vede la tv sa fie atat de reusit!

In ultimele trei saptamani fanii lui Catalin au facut un adevarat tur de forta sustinandu-l pe artistul lor preferat in toate felurile in care au putut, incepand cu mesajele de incurajare si sfaturile pe care i le-au trasmis prin intermediul site-ului www.catalin.umusic.ro (peste 2 000 de mesaje) si continuand cu mobilizarea din fiecare sambata din timpul televotingului.

Si pentru ca fanii i-au fost mereu alaturi, Catalin a dorit sa tina cont de parerea lor cand a decis cu ce piesa va ramane in finala Eurovision, rugandu-i pe acestia sa ii comunice prin intermediul site-ului care este piesa lor favorita, dorinta lor contand foarte mult in luarea deciziei.

“As vrea sa va multumesc tuturor pentru ca mi-ati fost alaturi si de-a lungul ultimelor trei saptamani. Mesajele si sfaturile voastre mi-au fost de mare ajutor cand am decis cu care piesa ma voi prezenta in finala Eurovision. Stiu ca decizia mea nu multumeste pe toata lumea, insa sunt sigur ca imi veti fi alaturi cu totii sambata in finala! Atunci va avea loc “marea batalie” si am nevoie de o “armata” cat mai mare de sustinatori!” a declarat Catalin dupa ce a comunicat decizia retragerii uneia dintre cele doua piese cu care s-a calificat in finala.

Vom fi cu siguranta alaturi de el si sambata!

Iata si piesa Run Away:



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.