Setari Cookie-uri

Frumusete din cap pana in picioare

Primavara aceasta Philips iti ofera “Frumusete din cap pana in picioare”

Primavara aceasta Philips iti ofera “Frumusete din cap pana in picioare”

În aceast primvar Philips a conceput un program special de “Frumusee din cap pân în picioare”.

Frumuseea înseamn farmec unic i încredere, o lumin strlucitoare care eman din ochii i zâmbetul fiecrei femei. Frumuseea este un rezultat al activitii intense de fiecare zi depuse de fiecare dintre noi. Philips a îneles acest lucru i ofer o gama larg de produse de înfrumuseare, de la epilatoare la usctoare de pr i aparate de coafat - soluii uoare, eficiente i plcute pentru a minimiza aceste eforturi i a face viaa de zi cu zi a femeilor mai plcut.

Pentru o coafur perfect, îi recomandm noile produse de la Philips: usctorul de pr Philips HP 4992 , placa de pr Philips HP 4668 i aparatul de coafat HP 4674. Iar pentru corpul tu, noul epilator Satinelle Ice Premium HP 6517.

Din ce în ce mai multe femei îi doresc usctoare de pr profesionale cu durate de via mai lungi i caracteristici comparabile cu usctoarele de pr de la coafor. Gama Philips SalonDry Pro este destinat satisfacerii acestor cerine. Noul usctor Philips HP 4992 are 6 reglaje de cldur/vitez pentru a se potrivi tipului tu de pr. Tratamentul cu ioni face prul strlucitor, iar jetul extra rece fixeaz coafura. Este puternic i protector, este usctorul pe care stylitii l-ar folosi acas!

Pentru un pr mtsos i delicat, noul aparat de îndreptat prul Philips HP 4668 este dotat cu înveli ceramic pentru alunecare extrem de neted i înclzire pân la temperatura profesional de 210°C. Philips HP 4668 va conferi un aspect impecabil prului tu, cu rezultate de durat, pentru un pr drept de la rdcin pân la vârf. HP 4668 are marginile rotunjite cu ine de ghidare, pentru cârlioni i bucle perfecte.

Noul aparat de coafat HP 4674 este dotat cu înveli ceramic pentru protecie i îngrijire i
3 reglaje de cldur/vitez, inclusiv rece. Peria de pr retractabil pentru onduleuri i bucle fr încurcturi i peria cu peri combinai natural ofer volum i strlucire. În fiecare zi ai coafura strlucitoare dorit.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.