Setari Cookie-uri

Long Road Out Of Eden

Legendara formatie americana Eaglesrevine dupa 28 de ani cu un nou album de studio,Long Road Out OfEden. Trupa care a definit sunetul Californiei de Sud, ceacare prin muzica sa reprezinta intruchiparea spiritului american, alansat un nou material, pe care criticii il considera cel mai complet sireprezentativ pentru formatie.

Legendara formatie americana Eagles revine dupa 28 de ani cu un nou album de studio, Long Road Out Of Eden. Trupa care a definit sunetul Californiei de Sud, ceacare prin muzica sa reprezinta intruchiparea spiritului american, alansat un nou material, pe care criticii il considera cel mai complet sireprezentativ pentru formatie.

Acestnou album a fost rasplatit cu un premiu Grammy la cea mai recentaeditie din 10 februarie 2008 pentru Best Country Performance By A Duo Or Group With Vocals.

Long Road Out Of Eden este un album complet Eagles, care combina exceptional mai multe stiluri (rock, country siinfluente orientale). Un album realizat pe parcursul a doi ani de zile incare membrii formatiei s-au regasit pe ei insisi, iar relatiile dintre eiau capatat noi semnificatii si astfel au reusit sa creeze poate cel maibun material al lor.Daca suntetifani vechi al formatiei, pregatiti-va pentru ceva spectaculos. Daca nu le cunoasteti muzica, va spunem ca acest album e un inceput bun, care vaaminti de vremurile de alta data cand muzica suna atat de bine!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.