Setari Cookie-uri

Acele zile tocmai au devenit mai frumoase!

Ca femeie, ai avut ntotdeauna un prieten de nadejde in Always. Te-ai bucurat de siguranta , si relaxarea pe care ti le-a oferit, chiar n momentele tale cele mai delicate.

Ca femeie, ai avut întotdeauna un prieten de nadejde in Always. Te-ai bucurat de siguranta si relaxarea pe care ti le-a oferit, chiar în momentele tale cele mai delicate.

Dar tu vrei sa te bucuri la maxim de fiecare clipa a existentei tale. Nu vrei doar sa treci peste momentele delicate din viata ta, ci vrei sa fii în fiecare clipa libera, relaxata si bucuroasa ca esti femeie.

Always îti asculta fiecare dorinta si este din nou lânga tine, cu variante noi si cu un chip proaspat pentru întreaga colectie:

• Noul absorbant Always are un sistem unic "DriPlus" alcatuit din centrul absorbant si liniile de demarcatie albastre care actioneaza asemenea unor bariere de protectie. Centrul absorbant asigura absorbtia lichidului si retinerea lui în interior, realizând astfel senzatia de uscat si protectie îndelungata. Zilele tale delicate capata si ele rapid un alt chip. Te simti protejata si mai uscata ca niciodata.

• Protejslipurile Always Large vin sa completeze gama Always ca o garantie a prospetimii, oferindu-ti protectie indiferent de zi.

Accepta oferta Always de prospetime si siguranta, astfel încât zilele tale delicate sa fie mai usoare! Intra sub umbrela Always pentru a ramâne o femeie plina de energie si lipsita de griji, indiferent de momentul în care te gasesti!

Pret recomandat:

Absorbante = 4 RON (normal) / 7 RON (Duo)
Protejslip = 4 RON (20 buc) / 7 RON(40 buc) / 10 RON(60 buc)
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.