Accentul lui Tom Cruise ii strica schemele la Oscar

MGM si United Artists au decis sa amane din nou data lansarii filmului Valkyrie, in care Tom Cruise va intra in pielea unui conspirator in Germania anilor �40... asta daca va reusi sa mimeze accentul german.

MGM si United Artists au decis sa amane din nou data lansarii filmului Valkyrie, in care Tom Cruise va intra in pielea unui conspirator in Germania anilor ‘40... asta daca va reusi sa mimeze accentul german.

Rolul lui Tom Cruise in productia “Valkyrie” este central povestii, iar gurile rele spun ca accentul german al actorului lasa de dorit. Lansarea filmului in aceste conditii ar putea afecta realismul unei peilicule inspirate din evenimente istorice: caci uneltirea unor generali Germani impotriva Fuhrer-ului Hitler a avut intr-adevar loc.

Asadar, fanii speculatiilor au ajuns la concluzia ca, printre alte probleme care au incetinit traiectoria acestui proiect pe parcurs, accentul lui Tom a fost hotorator in amanarea lansarii. Data stabilita initial (27.06.2008) a fost mutata in Octombrie, pentru a scoate la rampa filmul pentru sezonul ceremoniilor de premiere, in special in vederea Oscarurilor.

Foto: Wikipedia

Cruise, pentru care o nominalizare la Premiile Academiei ar fi a patra sansa din cariera sa la un trofeu, are cel mai mult de pierdut de pe urma ultimei reprogramari – filmul va aparea abia in februarie 2009, iar pronosticul la Oscaruri nu e promitator deloc.

Inainte de “Vakyrie”, in august, Cruise va surprinde in filmul "Tropic Thunder" pentru care a stat zile intregi la machiaj si s-a lasat impachetat intr-un costum gras. O vizionare pentru mai-marii industriei care a avut loc de curand (03.04.08) s-a lasat cu hohote de ras, caci Cruise prinde la fix esenta sefului unui mare studio de film – indiferent fata de actori si gata sa-i dea afara cand nu mai ii aduc bani.


Cruise a avut o cearta hiper-mediatizata cu presedintele Viacom (care detine Paramount) in august 2006, cand acesta din urma l-a concediat dupa o lunga colaborare si multe filme de succes.

Sursa: Moviebox.ro

Citeste ultimele noutati despre filme pe Moviebox:

Negura

Aurul Nebunilor

Horton

Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri