Setari Cookie-uri

Demi Moore soseste in Romania

Demi Moore intra in circuitul filmelor independente, pentru a juca doua roluri complet diferite care ne vor arata, speram, noi fatete ale talentatei actrite cam scumpe la vedere pe ecrane in ultimul timp.

Oricum, sa trecem in revista povestea dramei “Happy Tears”: Parker Posey va juca rolul principal al unei femei atinse de grandomanie. Ea se intoarce in orasul natal, unde sora sa, intruchipata de Moore, a ramas tintuita locului de un tata suferind de dementa. Ei i s-a acrit de grija pe care trebuie sa i-o poarte non-stop acestui batran rautacios – iar Posey e pusa fata in fata cu toata tensiunea adunata in camin cat ea a fost plecata.

Filmarile vor incepe pana la sfarsitul lunii curente, in Philadelphia.

Al doilea film la care s-a imbarcat Demi Moore, “Bunraku”, ar putea intra in categoria actiunilor bataioase de duzina – auzim zvonuri de arte martiale chiar – daca nu am sti ca Josh Hartnett detine rolul principal.

Pentru filmarile acestei productii indragita actrita va fi prezenta timp de doua luni in Romania, acestea avand loc in Studiourile MediaPro. Partenerul ei, Josh Hartnett, cunoscut in special pentru rolurile din "Pearl Harbor" si "Sin City" a aterizat deja pe meleagurile mioritice.

Nimic ordinar n-ar putea iesi dintr-un efort combinat Hartnett-Moore, iar putinele detalii pe care le avem vin sa ne confirme increderea: intriga va fi plasata intr-un decor original, gen “Sin City” (sa ne asteptam deci la faimosul “ecran verde”?).

Se citeaza influente din toate colturile artei: marionete, origami, benzi desenate, jocuri pe calculator si... expresionism german! Moore va intra in pielea unei concubine obligate sa se marite cu puternicul conducator militar care face legea prin partile acelea si o tine captiva. Revenind alaturi de vechea sa colega de platou din “Propunere indecenta”, actorul Woody Harrelson va fi un barman in noua productie.

Sursa: Moviebox.ro

Citeste ultimele noutati despre filme pe Moviebox:

Haotica Ana

Nopti albastre ca afinele

In valea lui Elah
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.