Setari Cookie-uri

Dermatocosmetice pe baza de apa termala

Incepand cu primavara anului 2008, in Romania se lanseaza gama dermocosmetica Iwostin. Formulele produselor pe baza de apa termala de Iwonicz Zdroj sunt elaborate in stransa colaborare cu medicii dermatologi. Previn si trateaza probleme dermatologice, datorita ingredientelor active moderne, de ultima generatie. Disponibila exclusiv in farmacii, gama Iwostin este recomandata in special persoanelor cu piele sensibila si alergica.

Testele – garantia sanatatii pielii

Lansarea pe piata a fiecarui produs implica riguroase teste prealabile, verificandu- se eficienta si siguranta acestuia.

Dermocosmeticele Iwostin sunt disponibile exclusiv in farmacii.

Apa termala

Apele termale contin componente active biochimice, proprietatile curative ale acestora fiind cunoscute de mii de ani. Apa termala pura este utilizata cu succes in balneoterapie: bai, comprese, constituind de asemenea un ingredient al produselor destinate ingrijirii pielii sensibile. Oligoelementele si mineralele continute de apa termala se depun partial pe stratul cornos al epidermei, penetrand ulterior si straturile profunde.

Pe durata trecerii seculare prin diferitele straturi geologice, apa termala este imbogatita cu microelemente si minerale. Apa termala are o influenta benefica asupra pielii: sprijina sistemul imunitar, stimuleaza regenerarea celulara si sinteza colagenului, previne iritatiile, influenta atestata de cercetari stiintifice concludente.

Iwonicz Zdroj

Iwonicz Zdroj este una dintre cele mai vechi statiuni balneare din Polonia. Primele mentionari despre proprietatile curative ale acelor izvoare provin din secolul al XVI-lea. In secolul al XIX-lea se construiesc primele cladiri ale complexului de bai, utilizate pentru inceput doar in sezonul de vara. Astazi, conceptul de statiune balneara a evoluat si cuprinde sectii de neurologie, gastrologie, laringologie, pneumonologie, dermatologie. Pacientii statiunii au la dispozitie multiple sanatorii, pensiuni si izvoare de apa termala.

Apa termala de Iwonicz Zdroj

Actiunea unica a apei de Iwonicz Zdroj se datoreaza continutului bogat in:

• Dioxid de siliciu, care stimuleaza imunitatea si confera elasticitate pielii;

• Ioni de calciu si acid boric, care asigura o actiune astringenta si antiinflamatoare.

Apa termala de Iwonicz Zdroj are proprietati calmante deosebite: calmeaza mancarimile si iritatiile pielii, eliminand efectele actiunii apei dure. Apa termala de Iwonicz Zdroj are unul dintre cei mai mici indici de duritate dintre apele termale disponibile consumatorilor (8,40N).
Proprietati fizico-chimice ale apei termale de Iwonicz Zdroj:

• pH apropiat de neutru;

• Hidrogen carbonatat 457 mg/l;

• Calciu 49,70 mg/l;

• Dioxid de siliciu 12,26 mg/l;

• Acid boric 9,37 mg/l;

• Magneziu 9,70 mg/l.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.