Setari Cookie-uri

Nicole Kidman cere incetarea violentei impotriva femeilor

Nicole Kidman a lansat un apel catre liderii politici si oamenii obisnuiti de a se alatura luptei la nivel global pentru incetarea violentelor impotriva femeilor.

Nicole Kidman a devenit ambasadoare UNIFEM in ianuarie 2006 si a spirijinit aceasta campanie care a generat progrese importante: 89 de tari au adoptat legi impotriva violentei domestice, peste 100 de tari au catalogat violul o infractiune, 90 de state au promulgat legi impotriva hartuirii sexuale, iar 93 de tari au adoptat legi impotriva traficului uman.

Actrita in varsta de 40 de ani a profitat de participarea la conferinta de presa pentru a se mandri cu burtica de femeie insarcinata in sapte luni. Nicole asteapta primul sau copil biologic cu Keith Urban si a achizitionat recent o casa in valoare de 7 milioane de dolari in California, in apropiere de resedinta fostului sau sot, Tom Cruise.

Nicole mai are doi copii adoptati din casnicia cu Tom Cruise: Connor, in varsta de 13 ani si Isabella, de 15 ani. Se pare ca fiul celor doi calca pe urmele parintilor, avand in vedere ca tocmai a primit un rol in drama “Seven Pounds”, unde va interpreta varianta tanara a lui Will Smith.

Sursa: HMultiplex
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.