Setari Cookie-uri

Cea mai sexy femeie din lume

Actrita Megan Fox, cunoscuta din filmul The Transformers, a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume de cititorii revistei FHM, in timp ce Britney Spears, cea mai cautata femeie de pe internet, nu a reusit sa obtina decat locul 100 in acelasi top.

Megan Fox, in varsta de 21 de ani, a intrat in clasamanetul FHM pe locul 68 in anul 2006, iar in 2007 a ocupat a 65-a pozitie. Rolul principal din blockbuster-ul “The Transformers”, care a avut incasari de 700 de milioane de dolari in intreaga lume, i-a adus insa notorietate si a ajutat-o sa ii “sufle” Jessicai Alba titlul de cea mai sexy femeie.

Nou-venita din top a fost Victoria Beckham, fosta membra a trupei Spice Girls, care a intrat pe locul 99. Ultima pozitie a clasamanetului i-a revenit cantaretei Britney Spears, care in anul 2004 a fost votata cea mai sexy femeie din lume. Alte vedete sexy alese de cititorii FHM au fost Angelina Jolie (locul 12), Rihanna (locul 14), cantareata Kim Kardashian (locul 17) sau Paris Hilton (locul 77).

Revista FHM realizeaza topul celor mai sexy femei din lume de 14 ani, iar clasamentul din acest an a fost realizat pe baza voturilor a 9 milioane de cititori din intreaga lume.

Sursa: HMultiplex

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.