Setari Cookie-uri

In flagrant delict: cuplul Hollywood, la puterea a 2-a!

Pasiunea lumii pentru viata privata a starurilor nu va fi niciodata pe deplin satisfacuta: mai nou, primavara scoate Hollywood-ul la inaintare, direct in cadrul aparatelor de luat vederi. Si ce sa vezi? Kate Hudson si Kirsten Dunst sunt ultimele victime ale lui Cupidon.

Blonda Hudson (“Almost Famous”) tocmai ce si-a sarbatorit ziua de nastere, la un pranz in familie... familia lui Wilson, adica. Pe 19 aprilie ’08, Kate a implinit 29 de ani fara prea mult tam-tam, fiind zarita in restaurantul Gloriei Estefan din Miami, la masa cu Wilson si parintii lui. Sursa dezvaluirilor adauga ca cei doi si-au petrecut seara intr-un club alaturi de prietenele sarbatoritei.

Kirsten Dunst La fel de romantiosi, desi povestea lor e ceva mai furtunoasa, sunt Ryan Gosling si Kirsten Dunst. Nominalizat la Oscar in 2007, Gosling a intrat in istoria cinema-ului ca cel mai tanar actor care a capatat aceasta distinctie – pentru rolul principal in “Half Nelson”. Kirsten Dunst tocmai a iesit dintr-o clinica de dezintoxicare si cauta un nou inceput, in New York.

Aici a fost zarita la inceputul lui aprilie (09.04.08) in compania lui Ryan, acestia parand ca se simteau foarte bine la intalnirea care s-a prelungit ore in sir, pana la caderea serii. Acum – sambata 19.04.08 – Dunst si Gosling si-au facut iar aparitia brat la brat, provocand o noua runda de zvonuri printre fanii gura-casca.

De data asta, cei doi s-au distrat de minune intr-un club din New York, The Box. Sursa care a ciripit despre noul cuplu pe blog-ul infamului Perez Hilton a tinut sa precizeze ca cei doi se sarutau fara jena in public. “Nu incercau sa se ascunda” – tactica adoptata, in van, de multe vedete din Hollywood.

Sursa: Moviebox.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.