Daca prima parte a discutiei cu Oprah Winfrey a avut loc la Tom Cruise acasa si a fost difuzata vineri (02.05.08), cea de-a doua, transmisa luni, l-a adus pe actor inapoi in studiourile unde s-a facut de ras ultima oara topaind pe canapele. Insa de data asta, a fost atat de omagiat ca n-a mai avut timp de copilarii.

Nicole Kidman si Tom Cruise nu au stiut ca fiica lor s-a casatorit

Gazda s-a intretinut cu Tom Cruise in editia speciala a talk show-ului ei, dedicata celebrarii carierei actorului care ramane in stratosfera Hollywood-ului de mai bine de 25 de ani in bransa. Inconjurati de postere ale celor mai aclamate filme ale lui Cruise, el si Oprah au urmarit o adevarata defilare de staruri si cuvinte de bine la adresa invitatului din studio.

tom cruisePrintre vorbitori s-au numarat Dustin Hoffman, Will Smith si Renee Zellweger. Sotia lui Smith, Jada Pinkett, a lucrat impreuna cu Tom pe platourile filmului “Collateral” si a spus despre colegul ei ca “nimic din ce a realizat pe plan profesional nu se compara cu ce gen de om e el”. Si “Legenda vie” Will a avut de adaugat propriul lui tribut fata de Cruise: “Nu exista nici macar un articol... nici o poza din toti cei 25 de ani de cariera care sa poata pretinde ca a surprins cine este el cu adevarat.”

Cele doua parti ale show-ului monopolizate de persoana lui Tom Cruise au marcat 25 de ani de la filmul “Risky Business” care l-a propulsat pe atunci tinerelul actor pe culmile Hollywood-ului si in inimile fanilor. Unul dintre urmatoarele proiecte ale lui Cruise a fost memorabilul “Jerry Maguire”, unde a jucat alaturi de Renee Zellweger. Ea a spus despre Cruise: “Nu am facut nici un efort ca sa ma motivez inainte de a rosti replica” – referindu-se la deja celebrele cuvinte “You had me at hello” (“M-ai convins de la salut”) – “E asa, o persoana aparte.”

Victoria Beckham a dezvaluit ca David a dus-o la cinema sa vada chiar “Jerry Maguire”, cu ocazia primei lor intalniri. “Cand l-am cunoscut pe Tom, i-am spus povestea... asa ca el ne-a trimis geaca pe care o purtase intr-una din scene, cu autograful lui pe spate.”

In prima parte a tributului fata de Tom Cruise orchestrat de Oprah, el a recunoscut ca s-a grabit sa judece proaspetele mamici ca Brooke Shields cand a afirmat ca nu crede in depresia postnatala. Declaratia a starnit critici la adresa starului care acum regreta ca a sustinut tratamentul cu vitamine in defavoarea anti-depresivelor.

Sursa: Moviebox.ro

Citeste mai multe articole pe Moviebox:

Juratii pun gratii intre hartuitor si Uma Thurman

Annie si Miley scandalizeaza fanii


Natalie Portman conduce lupta pentru Pamant

Oprah Winfrey: Cele 20 de porunci personale
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: