guma de mestecatCu ocazia lansarii noii colectii de guma de mestecat Orbit Professional, Wrigley a organizat o prezentare de moda care a avut in centrul atentiei produsele Orbit Professional, dezvaluite prin intermediul colectiei de moda „Metallic Glamour”, semnate Ana Maria Lungu, fashion designer. Astfel, pentru Orbit Professional Ana Maria Lungu a creat un moment unic, evidentiat de creatiile nonconformiste inspirate de specificul produselor Orbit Professional.

ACESTE medicamente ATACA dintii

Noul design al ambalajului vine din dorinta de a raspunde nevoilor din ce in ce mai complexe ale consumatorilor. Astfel, prin noua colectie Orbit Professional, aceştia vor beneficia nu numai de produse complementare calitative pentru mentinerea igienei orale “on the go”, ci si de un aspect inovativ, modern, cu un plus de stil.

Orbit Professional se adreseaza persoanelor active social şi preocupate de imaginea şi de sanatatea lor, dispuse sa investeasca în produse inovative si calitative pentru a-si mentine igiena orala pe tot parcursul zilei.
Efectul pe care il are guma de mestecat asupra sanatatii dintilor

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: