Setari Cookie-uri

Colectia Shadows, de la Otto Hermann

In ultima zi a festivalului Romanian Fashion Week de la Iasi Otto Hermann si-a prezentat colectia de pret-a porter, toamna-iarna, 2008 / 2009. Aceasta prezentare marcheaza prima aparitie publica a designerului.

In ultima zi a festivalului Romanian Fashion Week de la Iasi Otto Hermann si-a prezentat colectia de pret-a – porter, toamna-iarna, 2008 / 2009. Aceasta prezentare marcheaza prima aparitie publica a designerului.

Sub numele “ Shadows” colectia toamna/iarna 2008 / 2009 prezentata la Iasi, porneste de la linii simple combinate cu volume si forme arhitecturale, din stofe de lana fina si materiale sofisticate. Degradeurile te duc cu gandul la un joc de umbre si lumini iar culorile folosite iti induc pe loc, optimismul.

otto hermann Croiurile simple cu accent pe detalii, urmeri voluminosi, marcati, cu interpretari ale costumului masculin au fost adaptate pentru femeia moderna. Colectia este compusa din piese versatile care pot fi purtate pe tot parscursul zilei, o colectie dedicata femeii active, dornica de experiente noi.

Pregatirea colectiei s-a facut sub atenta supraveghere a stilistului Razvan Sanda.

Pentru prezentare au fost folosite accesorii Musette si bijuterii de la Royal Gold.

“Am ales să ma lansez intr-o piata dinamica, extrem de competitivă şi in care apar brand-uri noi in fiecare zi, bazându-mă pe experienţa acumulată până acum. Pentru toate colectiile mele folosesc materiale de o calitatea ireprosabila, importate din Italia si Germania. Prin ceea ce produc vreau sa demonstrez femeilor din Romania ca moda nu mai este un lux. În spatele etichetei Otto Hermann ele vor găsi intotdeauna dovada calitatii”, declara Otto Hermann.

Otto Hermann a studiat si a lucrat pentru case de moda din Germania. In anul 2000 s-a stabilit la Satu–Mare, unde detine si conduce o fabrica cu peste 100 de angajati, avand contracte cu mari case de moda internationale, precum Hauber (pentru care lucreaza colectia Luiza Cerano) sau Marc Cain.

Ca strategie de lansare pe piata locala, designerul Otto Hermann a ales sa produca serii mici, distribuite mai intai prin magazine din Bucuresti (magazinele DADA), urmand ca pana la sfarsitul anului colectiile sale sa poata fi gasite in magazine selectionate, din toate marile orase ale tarii.

Colectiile semnate Otto Hermann se caracterizeaza prin linii clasice si taieturi simple, combinate intr-un mod creativ, ce se adreseaza femeilor active si atente la tot ce este nou. In hainele Otto Hermann, femeia activa se va simiti eleganta oricand, pe parcursul intregii zile.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.