Jojo le face confesiuni intime taximetristilor din Bucuresti!

Jojo le face confesiuni intime taximetristilor din Bucuresti!
Kudika
30 Mai 2008

In prima zi a experimentului Rexona: o saptamana fara deodorant, Jojo s-a deplasat cu taxiul de acasa pana la o cafenea din Piata Dorobanti.

In prima zi a experimentului Rexona: o saptamana fara deodorant, Jojo s-a deplasat cu taxiul de acasa pana la o cafenea din Piata Dorobanti. Stresata si usor jenata de faptul ca nu folosise deodorant, Jojo l-a provocat pe taximetrist la o discutie despre transpiratie si despre igiena romancelor, incercand sa scuze eventualele neplaceri provocate de lipsa deodorantului din ritualul sau zilnic de infrumusetare.

JojoJojo i-a povestit taximetristului despre experimentul caruia i se supune, precum si despre ambitia ei de a schimba obiceiurile de igiena ale romancelor. In mod surprinzator insa taximetristul s-a dovedit a fi mai pasionat de frumusetea romancelor decat deranjat de mirosul neplacut pe care unele dintre ele il raspandesc:

„ S-or da englezoaicele cu mai mult deodorant dar romancele sunt mai frumoase...” a declarat soferul de taxi.

Dupa 4 zile fara deodorant, Jojo s-a lasat pagubasa si a renuntat la experimentul Rexona: “Daca in prima zi, plina de energie si avant, am reusit sa trec peste faptul ca vecinul meu de la cinema a parasit sala din cauza mea, incepand cu a doua zi, situatiile penibile s-au inmultit si agravat. E adevarat ca multi dintre cei cu care am interactionat au fost indulgenti, stiind de experiment. Insa jena si stresul nu m-au parasit nici o clipa. Imaginati-va cum m-am simtit atunci cand am vazut reactia vanzatoarei in momentul in care i-am inapoiat bluza transpirata pe care o probasem. Sau poate credeti ca mi-a fost mai usor cand taximetristul din ziua a treia a oprit masina pentru a cumpara odorizant de masina...”, adauga Jojo.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: