In urma cu o saptamana, brand-ul Esprit a sarbatorit doi ani de existenta in Romania printr-un fashion show inedit, ce s-a desfasurat in noul magazin din Baneasa Shopping City.

Primul magazin Uterqüe din Romania s-a deschis oficial in Baneasa Shopping City

Acesta a fost adresat in intregime editorilor de fashion ale celor mai importante publicatii de profil. Sub egida “You do the catwalk” editorii au fost invitati sa faca schimb de locuri cu modelele profesioniste si sa prezinte chiar ei ultima colectie primavara – vara 2008.

espritBrand-ul Esprit a intrat pe piata romaneasca, prin AAV Group, in aprilie 2006 si are in prezent 3 magazine deschise in principalele mall-uri din Bucuresti : Bucuresti Mall, Plaza Romania si Baneasa Shopping City.

Liniile Esprit pentru femei, Women Casual, Women Collection si EDC din sezonul primavara/vara 2008, sunt caracterizate de un stil modern, contemporan, care incanta prin atmosfera deceniilor trecute. Rezultatul este un nou look care imbina atat trecutul cat si viitorul intr-un context incitant. Colectiile Esprit pentru barbati Men Casual si Men Edc prezinta un look relaxat intr-o lume calma a culorilor pentru primavara/vara 2008. Contrastele dintre tonuri joaca un rol important. Silueta este zvelta, si in acelasi timp lejera. Stilul prespalat exprima un look plin de viata, dar intotdeana ingrijit si elegant.

Brandul Esprit a fost creat in anul 1968 de catre Sousie si Doug Tompkins, ajungand ca dupa 40 de ani de istorie sa detina 650 de magazine proprii de desfacere si 14.000 de puncte de vanzare controlate.

Simte ca un copil magia Craciunului in Baneasa Shopping City
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: