Sugababes, show incendiar la Bucuresti

Sugababes, show incendiar la Bucuresti
Kudika
6 Iunie 2008

Pe 3 iunie a avut loc la Bucuresti concertul triou-lui britanic Sugababes, in fata a peste 7000 de spectatori ce au umplut Complexul Sportiv Iolanda Balas Ster, unde a avut loc petrecerea Orange PrePay Music.

sugababesPe 3 iunie a avut loc la Bucuresti concertul triou-lui britanic Sugababes, in fata a peste 7000 de spectatori ce au umplut Complexul Sportiv Iolanda Balas Söter, unde a avut loc petrecerea Orange PrePay Music.

Concertul a inceput in jurul orei 19.30, cu recitalurile Keo si Akcent, ce au incalzit publicul inaintea intrarii in scena a fetelor de la Sugababes.

In jurul orei 21, au urcat pe scena Keisha, Heidi si Amelle, membrele trupei Sugababes, pentru un show de 60 de minute care a fãcut publicul sã aplaude si sã cânte alãturi de ele.

Interpretând in total 13 piese, britanicele au iesit de pe scenã o singurã datã si au revenit în fata publicului îmbrãcate în rochite scurte, strãlucitoare.

Un plus de spectaculozitate show-lui au adus dansatoarele trupei, care au atras aplauzele publicului prin miscãrile si tinutele provocatoare.

Printre cele mai aplaudate piese interpretate la Bucuresti s-au numãrat si cele care le-au adus celebritatea si titlul de "cea mai bunã interpretare femininã a secolului" (Guiness World Record): About You Now, Push the Button, Freak like Me, Overload, Round Round, Stronger, Too Lost In You, dar si un cover al piesei Don't Let Go al trupei En Vogue.

Fetele de la Sugababes au venit insotite de o echipa formata din 30 de persoane ce a inclus tehnicieni si dansatoare.

Cele trei britanice s-au aflat pentru a doua oarã în concert în România, dupã ce, în 2006, trio-ul a sustinut un recital în cadrul galei de decernare a premiilor muzicale MTV desfãsurate la Cluj-Napoca.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: