Setari Cookie-uri

Reality Bag, geanta isteata licitata in Romania

Cat v-ati gandit ca ati putea plati cel mai mult pe o geanta unicat? 400 Euro? 600? 900 Euro? Dar v-ati vedea la brat cu o geanta de peste 1.150 Euro? Daca da, Puma si Casa de Licitatii GoldArt va asteapta pentru a admira si, de ce nu, achizitiona senzationala geanta.

Cat v-ati gandit ca ati putea plati cel mai mult pe o geanta unicat? 400 Euro? 600? 900 Euro?
Dar v-ati vedea la brat cu o geanta de peste 1.150 Euro? Daca da, Puma si Casa de Licitatii GoldArt va asteapta pentru a admira si, de ce nu, achizitiona senzationala geanta.

Nu este orice fel de creatie insa. Geanta se numeste Reality Bag, si este creatia Galeriei Londoneze Serpentine Gallery impreuna cu PUMA. Este vorba de o editie limitata – doar 1000 de produse in toata lumea.

PUMA a creat aceasta geanta ca parte a sutinerii pe termen lung a tinerelor talente. PUMA va dona 100 de dolari din vanzarea fiecarei genti, progamelor educationale ale Galeriei Serpentine, recunoscuta prin eforturile sale de sustinere a arhitecturii si designului.

puma Reality Bag este un produs cu adevarat incitant, adaptat dupa PUMA Urban Mobility Edition Bag, iar designul acestei genti, trasat de artistul John Armleder, vrea sa reflecte lumea din interior catre exterior, folosind materiale si idei inovative. Armleder nu s-a implicat singur, ci a adus cu sine o serie de artisti tineri foarte talentati care au creat mici opere de arta, ce au intrat in interiorul fiecarei genti. Acest lucru face din Reality Bag un accesoriu deosebit de interesant, devenind o mini galerie portabila cu piese semnate de insusi Armleder, dar si alti multi artisti precum John Trembley si Philippe Decreuzat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.