Setari Cookie-uri

Reality Bag, geanta isteata licitata in Romania

Cat v-ati gandit ca ati putea plati cel mai mult pe o geanta unicat? 400 Euro? 600? 900 Euro? Dar v-ati vedea la brat cu o geanta de peste 1.150 Euro? Daca da, Puma si Casa de Licitatii GoldArt va asteapta pentru a admira si, de ce nu, achizitiona senzationala geanta.

Pe 30 mai 2008 The Serpentine Gallery si magazinul Trois Pommes (Zurich - Elvetia) au gazduit o cina speciala in onoarea creatiei acestei genti. Cina a fost prima seara a circuitului Art Basel - au participat personalitati internationale din lumea artei, oameni care au calatorit in Elvetia special pentru deschiderea VIP ART Basel din 2 Iunie. Seara a fost deschisa cu discursuri din partea Ceciliei Dean de la Visionaire, din partea lui Hans Ulrich Obrist de la Serpentine Gallery si cu un discurs din partea artistului John Armleder. Cei 100 de participanti s-au bucurat de modul inspirat de primire, de atmosfera calda si relaxanta, facandu-i pe multi sa declare ca au participat la seara saptamanii.

Gentile se vand prin intermediul Galeriei Serpentine, precum si prin magazine selectionate din orase precum: Tokyo, New York sau Moscova.

Acum, acest accesoriu de lux este si in Romania, insa in numai 3 exemplare, dintre care doua sunt deja expuse in magazinul Victoria 46. Iar duminica, 22 Iunie, incepand cu orele 11,00, cel de-al treilea exemplar va fi prezentat unui public select la o licitatie sustinuta de Casa Gold Art, situata pe Str. Gen. Berthelot, nr. 39.

Cine-si doreste o poveste unica pentru accesoriile sale, sa o caute ... si sa liciteze pentru ea!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.