Cititorii bucuresteni, dar si cei aflati pe litoralul romanesc, pot afla cele mai „hot” tendinte in materie de distractie la malul marii

O carte document: Prizonier la Guantanamo

Cel mai important ghid de divertisment si de petrecere a timpului liber, da startul la distractie in aceasta vara. Publicatia foloseste formatul flip-over al revistei de Bucuresti pentru a oferi in plus o editie de litoral, in aceeasi revista.

sapte seriAstfel, cititorii pot afla toate informatiile referitoare la cele mai „hot” trenduri in ceea ce priveste distractia, atat in Bucuresti, cat si pe litoral. In editia de Bucuresti, publicul va regasi informatiile cu care s-a obisnuit deja: editoriale, programe ale cinematografelor si institutiilor culturale, precum si informatii despre cele mai mari petreceri si concerte sustinute in Bucuresti. Noutatea o reprezinta editia de litoral, unde, la fel ca si in editia de Bucuresti, cititorii vor afla tot ce misca pe litoralul romanesc, de la hoteluri, restaurante, terase la concerte, petreceri si alte evenimente care umplu plajele si teatrele de vara de pe malul marii.

Editia de vara Sapte Seri este distribuita in Bucuresti si in toate statiunile de pe litoral, intr-un tiraj de 60.000 de exemplare. Fiecare statiune de pe tarmul Marii Negre se regaseste in revista cu informatii referitoare la hoteluri, restaurante, cluburi, terase si evenimente. In functie de numarul evenimentelor ce se vor desfasura in perioada estivala, publicatia va cuprinde intre 128 si 144 de pagini.

“De 6 ani, Sapte Seri adopta pe perioada verii formatul flip-over de litoral, 2 in 1. Aceasta pentru ca dorim ca, pe perioada estivala, sa oferim bucurestenilor un ghid al culturii si distractiei nu doar din Bucuresti, ci si de pe litoral, destinatia celor mai multi dintre bucuresteni in sezonul cald. “, a declarat Mircea Criveanu, Director Executiv Sapte Seri.

Noul format Sapte Seri de litoral va aparea doar pe timpul verii, pana in luna septembrie, cand distractia se va muta din nou in Capitala.

Ei sunt artistii care vor face show la RMA 2009!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: