La feed-back-ul utilizatorilor, platforma online Sapte Seri adopta o noua infatisare

Maraton de Halloween: 10 filme care iti vor da fiori pe sira spinarii

Sapte Seri, siteul celui mai important ghid de divertisment si petrecere a timpului liber, adopta o noua infatisare, mult mai organizata si mai aproape de nevoile celor care sunt in cautare de cele mai tari distractii atat din Capitala, cat si din tara. La feed-back-ul utilizatorilor, platforma online vine intr-o noua versiune, mai aproape de cititori prin contentul bazat pe imagini si prin orientarea catre o maniera intuitiva de accesare a rubricilor.

Printre cele mai importante schimbari ale siteului se numara in primul rand simplificarea meniului si a metodei de cautare, acum fiind mult mai usoara obtinerea informatiilor. Cu ajutorul functiei rapide de cautare, accesul la evenimentul si locatia dorita se realizeaza intr-un timp mult mai scurt.

De asemenea, reorganizarea listelor de locuri si evenimente, afisarea alfabetica, lista cu sau fara imagini reprezinta alte cateva reorientari pentru o navigare mai usoara. Si pentru ca publicul roman a redescoperit pasiunea pentru filmele bune, www.sapteseri.ro vine in intampinarea lui cu o multitudine de trailere, in cadrul sectiunii Filme.

Varianta electronica a ghidului de divertisment pune accent pe accesibilitatea informatiilor si interactiunea continua cu utilizatorul.

Cum te îmbraci când ieși în oraș cu cea mai bună prietenă: la masă, în club sau la film

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: