Competitie de stil intre celebritati

Competitie de stil intre celebritati

Clubul Fiat500 Cabaret a gazduit saptamana trecuta prima competitie Star Battle dintr-o serie de evenimente care se vor desfasura in fiecare joi, in aceasta locatie.

Clubul Fiat500 Cabaret a gazduit saptamana trecuta prima competitie Star Battle dintr-o serie de evenimente care se vor desfasura in fiecare joi, in aceasta locatie.

fiat500Star Battle este sinonimul unei intreceri intre doua echipe, formate din persoane publice a caror personalitate se potriveste cu atitudinea nonconformista a noului model Fiat500. Echipele au libertatea de a-si alege atat conceptul care va sta la baza stilizarii masinii, cat si materialele necesare. Cea mai creativa si originala echipa este premiata in fiecare saptamana cu cate o excursie de doua persoane la Milano.

Prima editie a fost una cu totul speciala. Echipele formate din Cristina Cioran si Dana Dorobantu vs. Dj Wanda si designerul Mircea Barbulescu au depasit asteptarile juriului, fapt pentru care ambele echipe au fost premiate cu cate o excursie la Milano.

Pentru decorarea masinii anului 2008, echipa formata din Cristina Cioran si Dana Dorobantu a ales conceptul vechi/nou transpus printr-o calatorie in trecut in care masina a fost acoperita de o caroserie din carton si accesorizata corespunzator. Calatoria in timp si evolutia Fiat500 a fost exprimata prin inlaturarea husei din carton si descoperirea noului aspect al masinii. Noua masina a fost incoronata ca Miss Fiat 500, iar soferul, Tiffany, catelul Danei a facut deliciul publicului.

fiat500A doua echipa, formata din Dj Wanda si designerul Mircea Barbulescu, a facut un adevarat spectacol cu sampanie, muzica italiana si dansatoare imbracate in steagul Italiei. Viziunea celor doi artisti asupra noului model Fiat500 a fost influentata de elemente de traditie din tara masinii vedeta. Astfel ca, pe muzica bogata in hit-uri italiene pregatita de Dj Wanda, Mircea Barbulescu impreuna cu aceasta au imbracat capota si portbagajul masinii in materiale cu imprimeuri florale, in culori vesele care surprindeau spiritului italian.

Pe toata perioada competitiei, Mihai si Florin de la HI-Q au animat atmosfera, iar ideea de distractie intre prieteni a caracterizat intreaga petrecere de la Fiat500 Cabaret.

Modelul retro sic al Fiat 500 a fost vedeta serii, devenind atat Miss cat si un simbol incontestabil al tarii de origine.

Printre celebritatile prezente la competitia de joi seara s-au numarat Ileana Pescariu, care a fost si membra a juriului, Malvina Cervenschi, Luana Ibacka, Ovidiu Buta, Joaquin Bonilla, Rita Muresan, Oana Roman.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri