Kudika
8 August 2008

Dupa o noua saptamana extraordinara de vanzari ambele albume Mamma Mia! The Movie Soundtrack si Mamma Mia Original Cast Album sunt in fruntea clasamentelor Billboard, iTunes si Amazon in Statele Unite.

Dupa o noua saptamana extraordinara de vanzari ambele albume Mamma Mia! The Movie Soundtrack si Mamma Mia Original Cast Album sunt in fruntea clasamentelor Billboard, iTunes si Amazon in Statele Unite.

mamma miaMamma Mia! coloana sonora a ajuns pe locul 3 in Billboard Top 200, pe locul 1 in iTunes Music Store si in topul Billboard Soundtrack, in a treia saptamana de la lansare.
Mai mult decat atat, coloana sonora Mamma Mia! reprezinta si cea mai inalta pozitie atinsa vreodata in istorie de o inregistrare ABBA.
Si Mamma Mia Original Cast Recording, la opt ani de la lansarea sa, detine in momentul de fata prima pozitie in topul Billboard Broadway.

Musical-ul a fost vizionat de 30 de milioane de spectatori din 170 de orase, in 8 limbi, in intreaga lume.
Chris Roberts, presedintele Classics & Jazz International (Decca Label Group) a declarat: "Succesul coloanei sonore Mammia Mia! si a spectacolului de teatru subliniaza inca odata puterea acestui brand care se bucura de o popularitate fara margini. Muzica lor continua sa rezoneze cu oameni de toate varstele, iar aceste albume au o viata a lor. Suntem mandri sa fim o parte a acestui fenomen."

Mixat, masterizat si produs de geniile muzicale ABBA, Benny Andersson si Bjorn Ulvaeus, coloana sonora este cel mai bun suvenir al filmului Mamma Mia!.
Andersson si Ulvaeus s-au intalnit in Stockholm cu muzicienii care au interpretat piesele originale ABBA pentru inregistrarea albumului in februarie 2007.
A fost prima oara, in ultimii 25 de ani, cand acestia au interpretat impreuna piesele.
Pe langa productia propriu zisa a albumului, Andersson a inregistrat clapele si a declarat:
"Nu a trebuit sa ne gandim prea mult, totul a venit de la sine."
Ambele albume MAMMA MIA! The Movie Soundtrack si Original Cast Album sunt dispobinile si in Romania.

Sursa: Universal Music

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: