Save me!

Save me!
Kudika
15 August 2008

Odata cu lansarea single-ului Save Me, Marius si Randi au hotarat sa se implice intr-un proiect umanitar al fundatiei Romanian Angel Appeal, sustinand financiar organizarea unei tabere pentru tineri cu HIV/SIDA.

Odata cu lansarea single-ului Save Me, Marius si Randi au hotarat sa se implice intr-un proiect umanitar al fundatiei Romanian Angel Appeal, sustinand financiar organizarea unei tabere pentru tineri cu HIV/SIDA.

Daca single-ul Angels (Love Is The Answer) transmitea un mesaj social impotriva violentei si indiferentei, Save Me trage un nou semnal de alarma asupra unei probleme mai delicate care, desi “ignorata” cu succes de majoritatea, exista si se dezvolta in Romania – virusul HIV/SIDA!

Tabara - proiect organizata de Romanian Angel Appeal va purta motto-ul “INVATAM SA FIM INDEPENDENTI” si va ajuta 20 tineri infectati HIV. Acestia vor invata sa isi gestioneze resursele si sa se descurce singuri, fara ajutorul unui adult timp de 5 zile intr-o cabana intr-o zona de munte. Tinerii vor realiza activitati domestice, de administare a banilor, locuintei, timpului liber, si vor invata sa traiasca in aceste conditii alaturi de alti tineri asemenea lor.

Pentru acest proiect trupa Morandi si Universal Music Romania vor dona incepand cu luna august cate 1 leu din vanzarea fiecarui album N3XT fundatiei Romanian Angel Appeal.

“Albumul N3XT contine piese care transmit mesaje puternice, asa ca atunci cand am decis sa lansam Save Me ne-am gandit sa il legam de un proiect caruia i se potriveste ca idee. Tinerii cu HIV/SIDA transmit un strigat de ajutor zilnic pe care din pacate cei mai multi dintre noi nu il auzim. Au nevoie de ajutorul nostru, au nevoie de prietenia si atentia noastra si impreuna putem sa le aducem zambetul pe fata.“ – declara Marius si Randi.

Fundatia Romanian Angel Appeal a fost fondata in 1990 la Londra si Los Angeles si inregistrata in Romania in anul 1991. Prin proiectele sale, RAA actioneaza pentru imbunatatirea asistentei medicale, sociale si psihologice a persoanelor in dificultate si, in special, a copiilor si tinerilor afectati de HIV/SIDA, prin servicii directe, prin dezvoltarea unor programe de educatie destinate specialistilor in domeniu (medici, asistente medicale, psihologi, asistenti sociali), precum si prin realizarea de campanii de educatie si prevenire. In prezent, RAA asigura in special ingrijire si sprijin multidisciplinare pentru copiii cu HIV/SIDA si familiile lor, fiind una dintre cele mai mari ONG-uri care asigura servicii directe copiilor si familiilor afectate de SIDA.

Vizionare placuta


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: