Ghid Culinar Beko

Ghid Culinar Beko
Kudika
22 August 2008

Beko lanseaza in luna septembrie sub umbrela Solutii ingenioase de la Beko doua noi produse incorporabile, un cuptor multifunctional si o plita din sticla pe gaz, alaturi de un ghid culinar cu retete Smart pentru cei pasionati de gatitul sanatos.

Beko lanseaza in luna septembrie sub umbrela „Solutii ingenioase de la Beko” doua noi produse incorporabile, un cuptor multifunctional si o plita din sticla pe gaz, alaturi de un ghid culinar cu retete „Smart” pentru cei pasionati de gatitul sanatos.

In plus, consumatorii dornici sa achizitioneze produse incorporabile pot beneficia de o promotie atractiva incepand cu luna septembrie. La achizitionarea a oricare doua produse incorporabile - plita si cuptor, acestia vor primi cadou ghidul culinar Beko. Sub sloganul „Electrocasnice cu ghid culinar incorporabil”, promotia se va desfasura pana la sfarsitul acestui an in principalele magazine de electrocasnice care comercializeaza produse Beko.

Noul ghid culinar de la Beko ofera cateva reguli de baza folosite de bucatari cu experienta pentru pregatirea celor mai delicioase feluri de mancare. Nici o reteta nu este prea complicata atunci cand se folosesc instrumentele potrivite.

In cadrul promotiei, Beko prezinta un nou cuptor multifunctional ce incurajeaza experimentarea culinara, permitand pregatirea a cel putin 17 tipuri de preparate cu minim de efort prin selectarea meniului dorit din tabelul de coacere. In plus, cele 6 functii aditionale de gatire precum cele de rotisor, grill sau preincalzire imbogatesc oferta de optiuni pe care Beko le prezinta consumatorilor sai prin noul cuptor multifunctional.

Noua plita are un design orizontal care se aliniaza celor mai moderne tendinte in dotarea bucatariilor, atat prin tehnologia incorporabila, cat si prin eleganta sa, accentuata de suprafetele plane din sticla neagra si ornamentele pentru arzatoare. De asemenea, alimentarea clasica pe gaz reprezinta un dublu avantaj pentru consumatorii care doresc sa imbine un design sofisticat cu parametri de functionalitate sporita.

„Ca raspuns la un nou stil de viata, incorporabilele Beko se adreseaza consumatorului modern, pentru care functionalitatea este la fel de importanta ca latura estetica. Noile produse incorporabile pentru gatit propun solutii inteligente la provocarile culinare de zi cu zi. In plus, prin ghidul culinar Beko ne dorim sa ii oferim consumatorului informatii utile, sfaturi, care sa il ajute sa prepare cu succes cele mai delicioase feluri de mancare.” a declarat Monica Iavorschi, Director Marketing si Vanzari.

In noul ghid culinar, Beko prezinta recomandari cu privire la factorii cei mai importanti care influenteaza pregatirea felurilor de mancare (cuptorul, temperatura, vasele de gatit, ingredientele folosite), precum si o varietate de retete pentru cele mai rafinate gusturi, de la preparate din carne pana la produse de patiserie si deserturi delicioase.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri