Setari Cookie-uri

Anastacia revine!

Una dintre cele mai importante voci ale muzicii actuale, Anastacia, lanseaza un nou album. Dupa ce a semnat un contract nou cu Universal Music, artista revine in aceasta toamna cu un material nou intitulat Heavy Rotation, un sound si un look nou.

Heavy Rotation, cel de-al patrulea material de studio semnat Anastacia se va lansa pe 27 octombrie 2008. Printre colaboratorii si producatorii albumului se numara Ne-Yo (Rihanna, Leona Lewis, Beyonce, Usher), Lester Mendez (Shakira, Nelly Furtado, Jennifer Lopez), JR Rotem, (Rihanna, Snoop Dog, Sean Kingston), Guy Chambers (Robbie Williams, Kylie Minogue) si Rodney Jerkins (Mary J Blige, Pussy Cat Dolls, Britney, Beyonce, Michael Jackson). Cu piese care cu siguranta vor fi hit-uri si un sound ce a evoluat fara a abandona insa stilul care a consacrat-o pe artista, Heavy Rotation se contureaza a fi cel mai de succes album al sau de pana acum.

“Am numit albumul Heavy Rotation pentru ca este o exprimare ce a fost folosita prima data de DJ”, explica Anastacia. “Si deasemenea pentru mine are o semnificatie aparte; viata poate fi dificila, dar pana la urma lucrurile iau o noua intorsatura si devin altceva. Mi s-a parut titlul perfect care se potriveste foarte bine cu aceasta perioada din viata mea”.

I Can Feel You, primul single, produs de Chuck Harmony si Ne-yo, va fi lansat in aceasta toamna.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.