Kudika
25 August 2008

Evenimentul caritabil Stand Up To Cancer va fi difuzat simultan pe posturile de televiziune ABC, CBS si NBC pe data de 5 septembrie. �Just Stand Up� este produs de Kenny �Babyface� Edmonds si Antonio � L.A. � Reid

Evenimentul caritabil Stand Up To Cancer va fi difuzat simultan pe posturile de televiziune ABC, CBS si NBC pe data de 5 septembrie. “Just Stand Up” este produs de Kenny ‘Babyface’ Edmonds si Antonio ‘ L.A. ’ Reid

Unele dintre cele mai cunoscute artiste ale lumii – printre care Mariah Carey, Beyoncé, Mary J. Blige, Rihanna, Fergie, Sheryl Crow, Miley Cyrus, Melissa Etheridge, Ashanti, Natasha Bedingfield, Keyshia Cole, Ciara, Leona Lewis, LeAnn Rimes si Carrie Underwood – si-au unit fortele pentru “Just Stand Up,” un eveniment caritabil fara precedent care are ca scop sustinerea campaniei Stand Up To Cancer (SU2C), o initiativa noua care incearca sa stranga bani pentru cercetare cu scopul de a descoperi leacul pentru cancer.

“Just Stand Up” a fost scrisa de Antonio “ L.A. ” Reid, presedintele Island Def Jam Music Group, dupa o intalnire marcanta pe care acesta a avut-o cu femeile care au organizat campania Stand Up To Cancer (pe care Reid le-a numit „cele sapte magnifice”). Piesa a fost produsa de L.A. si Kenny ‘Babyface’ Edmonds – prima lor colaborare dupa o pauza de aproape douazeci de ani. “Just Stand Up” va fi lansat prin intermediul radioului si se va putea cumpara exclusiv din magazinul iTunes incepand cu data de 2 septembrie.

“Just Stand Up” are in prim plan reuniunea acestor nume importante ale industriei muzicale pentru a sustine misiunea SU2C: convingerea publicului ca trebuie sa se alature cauzei pentru ca astfel cancerul sa inceteze a mai fi principala cauza a mortalitatii in lume. Premiera TV a piesei interpretata de starurile amintite mai sus va avea loc vineri, 5 septembrie, atunci cand posturile de televiziune ABC, CBS si NBC vor dedica simultan o ora fara reclame din programul lor acestui eveniment major. Acesta va marca primul moment in care mai multe retele TV vor emite simultan acelasi program cu scopul de a strange fonduri pentru lupta impotriva unei boli.

Pe langa piesele interpretate de artistii legendari, evenimentul special dedicat campaniei Stand Up To Cancer va fi sustinut si de mai multe staruri ale filmului si TV-ului care vor canta si vor prezenta reportaje filmate cu scopul de a creste interesul populatiei cu privire la acest subiect delicat.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: