Setari Cookie-uri

Epilare rapida si practica

O piele fina este un simbol al frumusetii feminine. Daca vrem sa fim permanent admirate insa nu avem timp de programari la saloanele cosmetice - alegem o varianta mai comoda insa la fel de eficienta.

O piele fina este un simbol al frumusetii feminine. Daca vrem sa fim permanent admirate insa nu avem timp de programari la saloanele cosmetice - alegem o varianta mai comoda insa la fel de eficienta.

Gama produselor Strep se adreseaza persoanelor active, moderne care isi doresc o piele matasoasa intr-un timp foarte scurt.

Gama Strep contine: Strep Cream Body crema depilatoare pentru corp, Strep Cream Face & Bikini crema depilatoare pentru zonele delicate, Strep Mousse spuma-crema depilatoare pentru corp, Strep Body Cristal benzi depilatoare pentru corp si Strep Face Cristal benzi depilatoare pentru fata.

Produsele Strep ne permit alegerea celei mai potrivite metode de indepartare a parului pentru fiecare parte a corpului.

Strep Cream Body este o crema depilatoare ce contine ulei de caise si vitamina E. Vitamina E, un foarte bun antioxidant, face parte alaturi de vitamina A si C din gama vitaminelor frumusetii. Uleiul de caise are efect hidratant si calmant care impiedica iritarea pielii.

Strep s-a gandit la fiecare parte a corpului nostru. Strep Cream Face & Bikini este o crema depilatoare destinata fetei, zonei axilare si inghinale. Aceasta crema Strep pentru zonele sensibile contine extract de musetel care are efect antiinflamator si antiseptic.

Spuma-crema Strep Mousse este solutia cea mai practica si mai la indemana atunci cand nu mai avem timp sa apelam la metode elaborate de indepartare a parului. Spuma - crema poate fi folosita pentru un epilat rapid pe brate, picioare, abdomen sau spate. Procedeul e simplu, iar rezultatul – cel asteptat: pielea ramane catifelata.

In cazul in care nu am mai incercat cremele sau spuma-crema Strep, este recomandat sa efectuam un test de sensibilitate, pe o portiune mica de piele. Asadar aplicam crema, o lasam 10 minute si apoi clatim. Daca pielea nu prezinta semne de iritatie putem utiliza produsul cu incredere. Nu vom folosi crema pe zonele cu leziuni, pe pielea usor inflamata sau pe mucoase. Pentru a nu ne irita, vom evita folosirea unor produse care contin alcool pe zona proaspat depilata.

Strep Body Cristal este un produs pentru indepartarea parului de pe corp cu ajutorul benzilor depilatoare. Acest produs din gama Strep contine extract de alge marine si vitamina E. O cutie de Strep Body Cristal contine 10 benzi duble pentru cel putin 20 de aplicatii si 2 servetele cu balsam pentru a indeparta resturile de ceara si pentru a hidrata pielea. Dupa intrebuintarea benzilor pielea va ramane asa cum ne-o dorim timp de cateva saptamani.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.