Jonas Brothers intra in istorie

Jonas Brothers intra in istorie
Kudika
5 Septembrie 2008

Albumul Jonas Brothers A Little Bit Longer debuteaza pe locul 1 in topul Billboard 200, inregistrand vanzari totale de 525.093 unitati in prima saptamana si devenind al treilea debut al anului, dupa Lilĺ Wayne si Coldplay. In top ten se mai regasesc inca doua materiale Jonas Brothers ľcoloana sonora a filmului Camp Rock si albumul Jonas Brothers. Este pentru prima data cand un artist se afla in top ten cu trei albume. Singurii care s-au apropiat de aceasta performanta au fost cei de la ĹNSYNC care au avut doua albume in top ten in anul 1999. Disney Music Group mai are un artist prezent in primii zece, este vorba despre Miley Cyrus, al carei album Breakout se afla pe a patra pozitie.

Albumul Jonas Brothers A Little Bit Longer debuteaza pe locul 1 in topul Billboard 200, inregistrand vanzari totale de 525.093 unitati in prima saptamana si devenind al treilea debut al anului, dupa Lil’ Wayne si Coldplay. In top ten se mai regasesc inca doua materiale Jonas Brothers –coloana sonora a filmului Camp Rock si albumul Jonas Brothers. Este pentru prima data cand un artist se afla in top ten cu trei albume. Singurii care s-au apropiat de aceasta performanta au fost cei de la ‘NSYNC care au avut doua albume in top ten in anul 1999. Disney Music Group mai are un artist prezent in primii zece, este vorba despre Miley Cyrus, al carei album Breakout se afla pe a patra pozitie.

Ascensiunea meteorica a celor de la Jonas Brothers, deveniti peste noapte un fenomen al culturii maselor, a fost sustinuta si de mai multe piese devenite number one. Pe iTunes Jonas Brothers au avut sase single-uri consecutive care au ajuns pe prima pozitie: S.O.S., When You Look Me In The Eyes, Burnin’ Up, Pushin’ Me Away, Tonight si A Little Bit Longer. Primul single de pe noul album A Little Bit Longer, Burnin Up a depasit recordul pentru cel mai cerut cantec la radiourile Disney.

Jonas Brothers au fost apreciati petru talentul lor, primind mai multe premii, printre care 6 premii Teen Choice. Au fost nominalizati pentru doua premii MTV Music Video Awards 2008 pentru Videoclipul Anului si Cel Mai Bun Videoclip Pop pentru piesa Burnin Up. Baietii vor canta live la premiile MTV VMA din acest an ce vor avea loc pe data de 7 septembrie.

Jonas Brothers s-au aflat recent pe coperta prestigioasei reviste Rolling Stone, fiind cei mai tineri artisti care au avut aceasta onoare.

Jonas Brothers se afla in turneul de promovare Burning Up. In total, peste 1 milion de fani au venit la cele doua turnee sustinute de formatie in aceasta vara. Ziaristii au asemanat nebunia iscata la concertele Jonas Brothers cu cea pe care celebri Beatles reuseau deasemenea sa o starneasca in anii 60. Turneul Burning Up este filmat in exclusivitate de canalul Diney pentru lansarea unui film 3D in februarie 2009. Turneul este deasemenea fotografiat pentru lansarea din toamna anului viitor a primei carti Jonas Brothers, publicata de Disney Book Group.

Recenziile pentru A Little Bit Longer au fost extrem de favorabile. Cei de la Rolling Stone i-au acordat 4 stele, apreciind ca „cel de-al treilea album al baietilor este caracterizat de acorduri de chitara, armonii si versuri care iti raman in minte”. Recenzia din revista Bleneder, care i-a acordat deasemenea numai putin de patru stele albumului, sublinia ca „Jonas Brothers sunt ca Beatles, doar ca mult mai talentati si mai draguti”.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri