Setari Cookie-uri

Ce va urma... stii doar tu!

U by Ungaro pentru Ea si U by Ungaro pentru El, in exclusivitate la AVON

U by Ungaro pentru Ea si U by Ungaro pentru El, in exclusivitate la AVON

Nicio alta casa de parfum nu exprima atat de bine spiritual parizian ca Emanuel Ungaro. Pentru barbatul si femeia contemporani, design-ul trebuie sa fie firesc si modern. Acum, barbati si femei din intreaga lume pot sa experimenteze luxul si stilul Emanuel Ungaro prin intermediul unei noi arome, o data cu lansarea U by Ungaro pentru Ea si U by Ungaro pentru el, in exclusivitate la Avon.

Stilul intrigant si sensual al lui Emanuel Ungaro este acum cuprins de cele doua arome de la Avon. U by Ungaro pentru El si pentru Ea sunt o impletire de stil, incredere si naturalete.

U by Ungaro pentru ea este expresia cea mai inalta a feminitatii. Femeia Ungaro este sigura pe sine si detine o senzualitate naturala. Parfumul este alcatuit din delicate acorduri florale invaluite de note lemnoase. Notele de varf de bergamota inflorita, frezie proaspata si piper se imbina cu notele de mijloc de salcam, floare de lotus si osmanthus, in timp ce nota de baza a parfumului este formata din arome de iris, lemn de santal si mosc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.