Cel mai talentat blogger din Romania va incasa 10.000$ pentru un articol

Cel mai talentat blogger din Romania va incasa 10.000$ pentru un articol
Kudika
12 Septembrie 2008

ôCautam blogger pasionat si creativ. Recompensa: 10.000$.ö anunta evenimentul SuperBlog 2008, gazduit de www.pcnews.ro in perioada 15 septembrie ľ 11 noiembrie a.c.. Desi inscrierile au inceput, oficial, abia pe 1 septembrie a.c., numai in perioada de teasing, desfasurata in luna august, se inscrisesera peste 120 de bloguri. Curiozitatea a fost prea puternica.

“Cautam blogger pasionat si creativ. Recompensa: 10.000$.” anunta evenimentul SuperBlog 2008, gazduit de www.pcnews.ro in perioada 15 septembrie – 11 noiembrie a.c.. Desi inscrierile au inceput, oficial, abia pe 1 septembrie a.c., numai in perioada de teasing, desfasurata in luna august, se inscrisesera peste 120 de bloguri. Curiozitatea a fost prea puternica.

10.000 de $. Atat valoreaza contractul bloggerului care va impresiona juriul SuperBlog 2008. Si asta doar pentru un singur articol publicat pe blogul propriu. Probabil, cel mai scump articol din istoria blogosferei. In plus, zeci de premii in produse IT, oferite de sponsori, sunt gata sa ii rasplateasca pe ceilalti bloggeri ce se vor face remarcati. Ce trebuie sa faca bloggerii participanti pentru a aspira la fabuloasa suma? Nimic altceva decat ce stiu cel mai bine: sa scrie recenzii.

“Actiunea noastra de marketing este pe cat de simpla, pe atat de inovatoare: in ultimii ani, tot mai multe bloguri populeaza Internetul si se disting deja cativa pretendenti la statutul de cel mai priceput “condeier” al spatiului virtual romanesc. Ei bine, noi am decis sa-l scoatem la iveala pe cel mai talentat blogger si sa-l facem cunoscut. Mai mult, sa-l transformam in primul blogger profesionist din Romania, adica primul care castiga suficient de mult ca sa-si transforme blogul din hobby in afacere. Suntem convinsi ca acest obiectiv este realizabil si entuziasmul bloggerilor ne determina sa ne gandim si in perspectiva, la urmatoarele editii SuperBlog”, a declarat Raluca Dina, redactor-sef PCNews.ro.

Bloggerii par nerabdatori sa inceapa “distractia”, dar si constienti ca o sa transpire mult pentru marea recompensa. Deocamdata, se antreneaza stilistic si morfo-sintactic pe propriile bloguri si le creste adrenalina gandindu-se ce vor face cu banii. Cei care doresc sa-si masoare inspiratia mai au la dispozitie aproape doua saptamani sa se inscrie. Pe 15 septembrie incepe SuperBlog. Regulamentul si blogurile participante sunt disponibile la adresa www.pcnews.ro/concurs-2008/.

“Citind unele bloguri, am ramas impresionati de varietatea subiectelor abordate si de pasiunea pe care autorii o investesc in hobbyul lor. Multe bloguri au evoluat deja suficient pentru a trece la categoria “profesioniste” si ar fi momentul sa fie cunoscute in mediul de afaceri si recompensate pe masura. In proiectele noastre de comunicare online, am putea considera nenumarate actiuni de marketing in sfera blogosferei, dar le alegem pe cele mai inovatoare. Si astfel, am ales SuperBlog”, considera Albert Budica, Business Consultant in cadrul SwissPlan.biz.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: