Setari Cookie-uri

New Yorker!

New Yorker, unul dintre cele mai cunoscute branduri vestimentare din Europa, isi deschide al patrulea magazin din Romania in Bacau, vineri 26 septembrie.

New Yorker, unul dintre cele mai cunoscute branduri vestimentare din Europa, isi deschide al patrulea magazin din Romania in Bacau, vineri 26 septembrie.

NewYorker vine in Bacau cu ultimele sale colectii, intr-un magazin cu suprafata de 930 metri patrati amenajat in Arena Mall. In ziua deschiderii vor avea loc numeroase surprize si reduceri speciale, va fi amenajat un colt unde stilistii vor invata clientii care sunt cele mai noi trend-uri pentru 2008 iar atmosfera va fi intretinuta de DJ Livio.

Prin cele 5 marci ale sale – Amisu, Fishbone Sister, Fishbone, Smog si Censored – New Yorker acopera o gama variata si sofisticata de stiluri vestimentare de la sport, casual pana la elegant. Colectiile sale reflecta in fiecare sezon ultimele trenduri in materie de moda si sunt adresate in primul rand tinerilor cu varste cuprinse intre 12-35 de ani, dar si altor categorii de varsta, iar preturile sunt foarte atractive.

“Suntem bucurosi ca reusim se deschidem al patrulea magazin NewYorker in Romania. Este o piata foarte buna pentru noi, o dovedeste succesul pe care l-au avut pana acum cele trei magazine deschise anul trecut. Zonele comerciale precum Arena Mall din Bacau, sunt locatii perfecte pentru noi, pentru ca fac parte din categoria premium si se potrivesc conceptului nostru.” a declarat Mihai Sindrilaru Director NewYorker pentru Romania

New Yorker este prezent si in Romania din anul 2007, cand primele magazine au fost deschise la Cluj, Sibiu si Targu Mures.

In 1971 primul magazin New Yorker isi deschidea portile in Flensburg - Germania, iar de atunci 584 de magazine au cuprins Europa. Astazi New Yorker este un nume deja cunoscut in peste 23 de tari, cum ar fi Germania, Austria, Belgia, Olanda, Elvetia, Ungaria, Suedia, Letonia Croatia, Danemarca, Polonia, Rusia, Spania, Slovenia, Franta, Arabia Saudita etc. Lansarea de noi magazine si in alte tari europene ramane obiectivul principal in planurile de expansiune ale New Yorker, propunandu-si in acelasi timp sa devina lider de piata in Europa pe segmentul vestimentatiei pentru tineri. Astfel pana in anul 2008 New Yorker estimeaza sa atinga 700 de magazine in intreaga Europa.

Despre New Yorker si colectiile vestimentare

New Yorker este un lant de magazine din Germania, pozitionat ca unul dintre leaderii de piata in Europa in ceea ce priveste moda pentru tineri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.