Setari Cookie-uri

New Yorker!

New Yorker, unul dintre cele mai cunoscute branduri vestimentare din Europa, isi deschide al patrulea magazin din Romania in Bacau, vineri 26 septembrie.

Stilul New Yorker se caracterizeaza prin creerea de branduri speciale, adresate generatiei tinere, orientata spre ultimele tendinte ale modei. Colectiile versatile create pentru a captura tendintele momentului, ofera clientilor New Yorker posibilitatea de a-si crea oricand un stil propriu. Colectiile New Yorker constau in brandurile Amisu, Fishbone sister, Fishbone, Smog si Censored completate de o linie de accesorii de calitate. In ceea ce priveste designul si materialele, New Yorker colaboreaza cu 6 designeri talentati care impreuna cu clientul, dau tonul tenditelor New Yorker.

Colectia Amisu se adreseaza prin eleganta, stralucire si feminitate tinerelor femei sigure de ele, preocupate de a fi imbracate dupa ultima moda. Simplitatea, detaliile indraznete din ultima moda sunt combinate cu elemente seducatoare.

Fishbone si Fishbone Sister sunt adresate tinerilor care vor sa-si defineasca un stil sport si casual. Fishbone Sister captureaza imaginatia prin culori, detalii si taieturi indraznete, permitand tinerelor sa se imbrace precum idolii lor din filme sau industria muzicala.

Linia Fishbone, adresata tinerilor barbati este influentata de muzica hip-hop si rap din cluburile americane.

Linia Smog, dedicata barbatilor preocupati de moda, ofera atat elemente casual variate, inspirate din moda strazii cat si elemente clasice. Accentul este pus pe articole din jeans cu detalii vintage.

Colectia de lenjerie intima Censored ofera un stil stralucitor si indraznet prin abundenta de aplicatii. Linia include sutiene delicate, lenjerie din dantela sau sport, articole de voal precum si costume de baie, care prin detalii aplicate din paiete, margele si imitatii de bijuterii asigura un aspect deosebit.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.