Setari Cookie-uri

Daruiesti o jucarie, faci o bucurie!

Fii alaturi de TIDE pentru supermame in campania umanitara si doneaza jucarii copiilor fara posibilitati!

Fii alaturi de TIDE pentru supermame in campania umanitara si doneaza jucarii copiilor fara posibilitati!

TIDE pentru supermame te asteapta impreuna cu copilul tau sa donati jucarii in 17 magazine din reteaua Carrefour din orasele Bucuresti, Arad, Cluj, Ploiesti, Braila, Constanta, Suceava, Brasov, Iasi, Pitesti si Focsani, timp de 3 saptamâni (31 octombrie - 2 noiembrie, 7-9 noiembrie si 14-16 noiembrie)

Cu siguranta copilul tau are macar o jucarie pe care a abandonat-o intr-un colt si a uitat de ea. De sarbatori, ia-o cu tine si vino impreuna cu copilul tau sa o donezi la unul dintre standurile de colectare special amenajate de catre TIDE in magazinele Carrefour. Toate jucariile colectate vor fi spalate si vor redeveni pufoase si moi cu TIDE 2in1 Lenor Touch, ele fiind cadoul tau de sarbatori pentru copiii neajutorati.

Beneficiarii campaniei vor fi copiii din programele Organizatiei Salvati Copiii. Organizatia va fi responsabila de alegerea familiilor cu probleme materiale, ai caror copii vor beneficia de jucariile colectate de TIDE prin intermediul centrelor existente in reteaua Carrefour.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.