Setari Cookie-uri

O lansare deloc muta

In dimineata zilei de 28 Oct 08 are loc lansarea celui mai silentios aspirator din lume: ROWENTA SILENCE FORCE. Evenimentul, la care iau parte doar Jurnalistii, se desfasoara in Media Galaxy Unirea Shopping Center si include momente artistice sustinute special pentru aceasta lansare de catre Dan Puric si Rodica Popescu Bitanescu.

- Perie Delta (este de 4 ori mai silentioasa decât o perie normala)
- Conceptul stocare UltraCompact (sistem exclusiv şi patentat, ce salveaza 30% din spatiul de stocare)
Pentru reducerea nivelului de zgomot au fost îmbunatatite 3 elemente esentiale:
- izolarea fonica a motorului
- absorbtia rezonantei, prin folosirea unei spume izolatoare în cavitatile interne
- reducerea zgomotului jetului de aer

Mereu in avangarda tehnologiei de vârf în domeniul electrocasnicelor, Rowenta, prin produsele sale, reuseste sa usureze munca în gospodarie, înbinând eficienta germana cu grija pentru confort.

Partenerul Rowenta, MEDIA GALAXY, s-a impus pe piata romaneasca ca promotor al ultimelor tehnologii si ca magazinul ideal de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si multimedia, conform ultimelor studii privind comportamentul si preferintele consumatorilor.

MEDIA GALAXY ofera o gama completa de aspiratoare, incluzand peste 80 de modele. Intreaga gama de produse este expusa dupa sistemul Touch & Try, astfel incat aspiratoarele pot fi testate efectiv din punct de vedere al functionalitatii chiar la raft. Un alt avantaj de care clientii beneficiaza este consultanta privind caracteristicile tehnice ale produselor.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.