Setari Cookie-uri

Si castigatorul este Pantene Pro-V!

Samponul Pantene Pro-V Extra Volume este castigatorul testului efectuat de Institututul german independent de testare a produselor, Stiftung Warentest

Samponul Pantene Pro-V Extra Volume este castigatorul testului efectuat de Institututul german independent de testare a produselor, Stiftung Warentest

Iarna aceasta, indrazneste sa porti caciula!

Caciula, un accesoriu atat de indispensabil pentru iarna aceasta, nu mai este o povara pentru coafura! Pantene Pro-V Extra Volume, a carui performante au fost certificate oficial, are grija sa te poti bucura de volumul parului tau, chiar si la sfarsitul zilei.

Pantene Pro-V Extra Volume este castigatorul testului realizat de Institutul german independent de testare a produselor Stiftung Warentest, care a comparat performantele a 6 sampoane de volum.

Pantene Pro-V Extra Volume a incheiat la toate categoriile cu calificativul “bine“ sau “foarte bine“. In aceste conditii, obtinerea primului loc de catre Pantene nu a constituit o surpriza: nici un alt sampon nu ii confera parului mai mult volum si ingrijire. La acest studiu au fost testate atat volumul cat si caracteristicile de ingrijire si de utilizare si a fost evaluata declaratia de conformitate a produselor.

Samponul Pantene Pro-V Extra Volume a reusit sa urce pe cea mai inalta treapta a clasamentului, obtinand cele mai bune note la categoriile volum si ingrijire. Un rezultat exceptional, deoarece pana acum volumul si caracteristicile de intretinere s-au exclus una pe cealalta. Motivul: substantele active de spalare ale unui sampon curata parul foarte bine si produc volum din abundenta, dar parul nu se poate pieptana cu usurinta. Substantele de ingrijire confera parului un aspect matasos si il fac usor de pieptanat, dar reduc volumul. Cercetatorii Pantene au reusit ca, prin folosirea unor substante de ingrijire delicate, sa confere samponului Pantene Extra Volume un dublu beneficiu: volum si ingrijire.

Samponul Pantene Pro-V Extra Volume este primul pas spre un par puternic, plin de elasticitate si volum. Formula sa unica indeparteaza cu grija particulele care ingreuneaza parul si confera acestuia elasticitatea de care are nevoie pentru un volum perfect. Datorita formulei de ingrijire usoare, balsamul de par Pantene Pro-V Extra Volume se depune direct pe zonele deteriorate ale parului, fara a-l ingreuna. Pentru un styling de lunga durata are grija spray-ul fixativ Pantene Pro-V Extra Volume. Acesta confera parului rezistenta naturala si flexibilitate – pentru par flexibil, plin de elasticitate, care dureaza!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.