Produse noi pentru sezonul rece

Produse noi pentru sezonul rece

Centrofarm a lansat pe piata produsele Paracetamol si Centralgin destinate tratarii racelilor si virozelor ce apar, in general, in sezonul rece.

Centrofarm a lansat pe piata produsele Paracetamol si Centralgin destinate tratarii racelilor si virozelor ce apar, in general, in sezonul rece.

Aceste produse pot fi achizitionate din orice farmacie Centrofarm la un pret extrem de accesibil: 3,60 lei – Paracetamol, respectiv 5,50 lei – Centralgin.

Paracetamolul este cel mai utilizat antitermic la nivel mondial, folosit si contra durerilor de cap, a durerilor de dinti, durerilor sciatice, durerilor menstruale, entorselor, fracturilor si luxatiilor. Paracetamolul poate fi utilizat de persoane care nu suporta aspirina.

Centralginul este un analgezic recomandat in combaterea durerilor moderate si severe, inclusiv in combaterea durerilor si frisoanelor postoperatorii. Acest medicament combate febra, atunci cand aceasta este refractara la alt tratament.

„Centrofarm si-a obisnuit clientii cu cele mai noi si eficiente produse destinate tratarii unei game foarte extinse de afectiuni. Nu trebuie insa pierdute din vedere nici afectiunile aparent minore, asa cum sunt racelile si virozele caracteristice sezonului rece. Ele pot crea o stare de puternic disconfort si pot afecta imunitatea organismului. Pacientii care manifesta simptomele unei raceli sau viroze se pot trata cu noile produse de la Centrofarm: Paracetamol si Centralgin.

Ambele medicamente se elibereaza fara prescriptie medicala. Din punct de vedere al raportului calitate/pret, cele doua produse se incadreaza in categoria upper mainstream, combinand aspectul premium cu pretul accesibil unor categorii largi de consumatori” a declarat Dorin Catana, director general Centrofarm.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri