Geta Voinea recomanda

Geta Voinea recomanda
Kudika
14 Noiembrie 2008

Geta Voinea recomanda culori vibrante de la Wella, care dureaza mai mult cu Braun!

Geta Voinea recomanda culori vibrante de la Wella, care dureaza mai mult cu Braun!

Atunci cand tehnologia inovatoare intalneste un expert, culorile vibreaza in parul tau! Pentru un par plin de culoare si stralucire, Geta Voinea iti recomanda produse germane de calitate: Wella si Braun.

Wella, expertul in ingrijirea parului, iti asigura acoperire de 100% a firelor albe si o culoare intensa si de lunga durata, cu ajutorul gamelor Wellaton si Wella Safira.

Cu noua tehnologie Colour Saver Satin Ions™, gama Braun Satin Hair Colour garanteaza o coafura impecabila, precum si protectia optima a culorii. Fiecare produs al noii game – uscator, placa de indreptat si ondulator - a fost creat pentru a reduce efectele daunatoare ale caldurii asupra culorii parului vopsit. Promisiunea Braun: pana la 70% mai putina pierdere a culorii*!

Atunci cand expertul Wella aduce culoare in parul tau cu Wellaton si Wella Safira, gama Braun Satin Hair Colour, cu tehnologia Colour Saver, o pastreaza!

Geta Voinea iti recomanda culorile vibrante de la Wella care dureaza mai mult cu Braun!

*Cu pana la 70 % mai putina pierdere de culoare daca folosesti placa, cu pana la 50 % mai putina pierdere de culoare pentru ondulator, iar cu uscatorul previi deshidratarea parului.

Pret maxim recomandat de vanzare:

Braun Satin Hair Colour – Satin Ions
Ondulator EC 2: 198 RON
Placa ES 3: 275 RON
Uscator : 198 RON

Wella
Wellaton: 15,9 RON
Wella Safira: 33,3 RON

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: