Primul card de credit parfumat din Sud-estul Europei

Primul card de credit parfumat din Sud-estul Europei

AVON anunta aparitia primului card de credit Master Card destinat exclusiv clientilor sai directi, emis la nivel regional in colaborare cu GE Money si in Romania prin intermediul GarantiBank. Cardul include o asigurare medicala in cazul diagnosticarii posesoarei sale cu cancer la san si poate fi utilizat atat pentru achizitia produselor AVON, cat si pentru orice fel de cumparaturi, in tara si in strainatate, in limita creditului disponibil.

20 octombrie, Bucuresti – AVON anunta aparitia primului card de credit Master Card destinat exclusiv clientilor sai directi, emis la nivel regional in colaborare cu GE Money si in Romania prin intermediul GarantiBank. Cardul include o asigurare medicala in cazul diagnosticarii posesoarei sale cu cancer la san si poate fi utilizat atat pentru achizitia produselor AVON, cat si pentru orice fel de cumparaturi, in tara si in strainatate, in limita creditului disponibil. Retail jobs

“Avon isi dedica intraga activitate pentru frumusetea, sanatatea si bunastarea femeilor. Lansarea in premiera in Romania a acestui card unic prin pachetul sau de beneficii este inca o modalitate prin care ne implinim viziunea de a fi compania care intelege si satisface cel mai bine nevoile femeilor de pretutindeni in ceea ce priveste produsele, serviciile si sentimentul implinirii personale. Cardul parfumat de la Avon, are un design deosebit si are grija de sanatatea posesoarei lui. Niciun alt card nu ofera in acelasi timp dragoste, emotie si suport financiar precum cel dedicat femeilor Avon”, declara Angela Cretu, Director General AVON Romania si Europa de Sud-Eest.

“Suntem incantati ca GarantiBank se ocupa de emiterea cardului AVON in Romania. Pe langa design-ul deosebit, cardul AVON este un card de credit cu cip, care rasplateste posesorii cu puncte de loialitate de fiecare data cand fac cumparaturi, in conditii de securitate ridicata”, a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri, GarantiBank.

“Cardul de credit pe care il lansam astazi la Bucuresti este rezultatul unui proiect derulat de Avon si GE Money in cinci tari din regiune: Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia si Romania. Ma bucur ca prin intermediul partenerului nostru international Garanti am putut cuprinde si Romania in acest proiect.” spune Michael Bregulla, European Relationship Manager pentru Avon in cadrul GE Money.

Despre Cardul AVON

Beneficiile utilizarii cardului AVON includ : plata electronica a facturilor AVON direct din pagina de internet www.avoncosmetics.ro si castigarea unor puncte de loialitate in valoare de 1% din valoarea platilor facute cu cardul, in schimbul carora pot fi comandate produse AVON.

Posesorul cardului beneficiaza de o perioada de gratie de pana la 50 de zile de la data efectuarii platii cu cardul si de 15 puncte de loialitate la activarea cardului, din partea AVON.

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri