Setari Cookie-uri

Primul card de credit parfumat din Sud-estul Europei

AVON anunta aparitia primului card de credit Master Card destinat exclusiv clientilor sai directi, emis la nivel regional in colaborare cu GE Money si in Romania prin intermediul GarantiBank. Cardul include o asigurare medicala in cazul diagnosticarii posesoarei sale cu cancer la san si poate fi utilizat atat pentru achizitia produselor AVON, cat si pentru orice fel de cumparaturi, in tara si in strainatate, in limita creditului disponibil.

Taxa de emitere este zero, iar taxa de administrare este zero in primul an.

Cardul este disponibil pana la sfarsitul anului pentru cei mai fideli clienti directi AVON in doua variante : parfumat si business, urmand ca din ianuarie 2009 orice client direct eligibil sa poata beneficia de avantajele cardului AVON.

In premiera pentru Romania, cardul include si o asigurare medicala gratuita in valoare de 5.000 lei in cazul diagnosticarii posesoarei sale cu cancer la san. Editia parfumata a cardului poarta aroma celui mai apreciat parfum AVON din Romania, Little Black Dess.

auto, credite ipotecare, carduri corporate, credite de consolidare a datoriilor, imprumuturi pentru nevoi personale cu garantii imobiliare, produse de asigurare complementare produselor de credit.


Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.