Setari Cookie-uri

Un nou parfum ROSINE

Miercuri, 5 noiembrie, la BEAUTIK HAUTE PARFUMERIE a avut loc lansarea in Romania a celui mai nou parfum al Casei Rosine ROSE PRALINE.

Creatoarea parfumurilor Rosine reuseste sa surprinda tocmai aceasta diversitate a esentelor de trandafiri. Noul parfum este un acord delicat intre o incredibila esenta de trandafir, ceai si ciocolata, avand o neasteptata putere de seductie pentru un parfum floral.

ROSE PRALINE, cel mai nou parfum al acestei Case, poate fi gasit si la BEAUTIK HAUTE PARFUMERIE, lansarea acestuia in Romania avand loc la nici trei luni de la lansarea in Franta.

BEAUTIK HAUTE PARFUMERIE ofera publicului aproape toate parfumurile ROSINE, alaturi de alte branduri exclusiviste din acest domeniu. La BEAUTIK HAUTE PARFUMERIE se gasesc parfumurile semnate de Robert Piguet, François Rance sau E.Coudray si branduri la care rezoneaza toti cunoscatorii ce stiu ce inseamna adevaratul rafinament: Juliette Has a Gun, Etat Libre D'Orange, Laura Tonatto, Bois 1920, Costume National, Il Profumo, Parfum de Nicolaï, Nobile 1942, Parfum D'Empire, Profumi di Pantelleria, Eau D'Italie, Lubin etc.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.